OVO JE PUTINOV ROBOT-UBICA: Rusi predstavili novo SMRTONOSNO ORUŽJE! (VIDEO)

Robot "Platforma M", za koji se prvi put saznalo prošle godine tokom ruskih vojnih vežbi kod Kalinjingrada, ima daljinsko upravljanje, a naoružan je raketnim bacačima i automatskim puškama "Kalašnjikov

  • 1

Ruska vojska je predstavila je u Sevastopolju svoju najnoviju opremu među kojom je i robot na gusenicama, koji može da se koristi i za patroliranje, ali i u borbene svrhe.

PUTINOV DŽINOVSKI RATNIK OD 213 CM I 150 KG: Upoznajte čoveka koji je došao u Srbiju da se POKLONI SVETOM SAVI!

Robot "Platforma M", za koji se prvi put saznalo prošle godine tokom ruskih vojnih vežbi kod Kalinjingrada, ima daljinsko upravljanje, a naoružan je raketnim bacačima i automatskim puškama "Kalašnjikov".

"Platforma M" može da se koristi za prikupljanje podataka, otkrivanje i eliminisanje stacioniranih i pokretnih meta, vatrenu podršku, patroliranje i obezbeđivanje značajnih mesta.

Može da bude navođen i da uništava mete različitim vrstama naoružanje, automatskom ili poluautomatskom. Opremljen je specijalnim lokatorima za optičko i radio izviđanje, koji mu omogućavaju da izvršava borbene operacije i noću.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA