NEZAPAMĆEN ZLOČIN U SRBIJI: Zdrobili mu lobanju pošto ih je uhvatio u krađi!

Policija, koja je došla na poziv stanara obližnjeg solitera koji su bili očevici napada, zatekla je nesrećnog čoveka bez svesti u lokvi krvi

  • 23

Četvorica za sada neidentifikovanih razbojnika surovo su noćas pretukla Dragana Simonovića (53) radnika obezbeđenja preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom "Elmont".

Policija, koja je došla na poziv stanara obližnjeg solitera koji su bili očevici napada, zatekla je nesrećnog čoveka bez svesti u lokvi krvi.

Gordana Labović, direktor ovog preduzeća saopštila je da je motiv napada na čuvara pljačka te da ovo nije prvi put da se krade imovina firme.

"UBIJ ME, NEMA MI ŽIVOTA BEZ TEBE": Jezivi detalji krvoprolića u Kaluđerici!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona je zatražila da se napadači što pre pronadje i strogo kazne.

Na niškoj Neurohirurškoj klinici, gde je Simonović zbrinut, rečeno je da je zadobio teške telesne povrede u vidu višestrukih preloma lobanje i povreda mozga te da je u stanju životne ugroženosti.

Niška policija je saopštila da se intenzivno radi na otkrivanju počinilaca teškog razbojništva.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    22. jul 2015 | 14:28

    "Zdrobili mu glavu" zarad otudjenja imovine?! Boze dragi,kakvi su to monstrumi?! Izdrzi jadni covece,svim srcem ti zelim uspesan oporavak!!!

  • Aleksandar

    22. jul 2015 | 21:10

    Legalizuj te oruzje. U Americi gde god je oruzje dozvoljeno Vlada red, mir I duboko postovanje. Oruzje ne ubija, ubijaju zlikovci, oni ce I ovako I onako da nabave oruzje na crno. Onaj ko legalno kupi oruzje, naravno da ga nece registrovati da bi pocinio zlocin. Oruzje je neophodno ljudima za zastitu od nasilnika, kriminalca, terorista, rata, nedaju Boze.

  • Dokle ovako

    22. jul 2015 | 18:50

    Vucicu menjaj zakon i zaštiti narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA