OVO JE NAJOPASNIJI TAKSISTA NA BALKANU: Prvo je prebio trojicu Rusa odjednom, a onda...

Njih trojica su se pobunila oko visine računa, pa su pokušali da zaustave vozača tako što su ga vukli za vrat. To je razbesnelo Vujačića pa ih je premlatio, nanoseći im teške telesne povrede

  • 41

Miro Vujačić (30), taksista iz Budve, je opet dokazao da ima preku narav i završio u policiji. Naime, on je pre tri meseca prebio tri ruska državljanina, a sada je napao D. S. iz Budve koji mu je prigovorio što je svoje vozilo parkirao ispred ulaza u trgovinski objekat "Jota", na raskrsnici prema plaži Jaz.

Imali su SEKS u parku punom dece. A onda je došao besni taksista i uradio im.. (VIDEO)

Incident se dogodio pre par dana, kada je Vujačić parkirao svoje vozilo na slobodnom trotoaru, na raskrsnici koja vodi ka plaži. D.S. je zaposlen u objektu koji je Miro zagradio, pa ga je upozorio da pomeri vozilo.

Tada je Budvanin dobio pesnicu u lice i pao od jačine udarca, a polomljena mu je vilična kost i lobanja.

Inače, Miro je poznat policiji još pre tri meseca kada je prebio tri ruska državljanina, koje je prethodno vozio u noćni provod. Njih trojica su se pobunila oko visine računa, pa su pokušali da zaustave vozača tako što su ga vukli za vrat. To je razbesnelo Vujačića pa ih je premlatio, nanoseći im teške telesne povrede.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    23. jul 2015 | 11:32

    Aaaaaaa, svaka mu cast. Posebno sto se parkirao gde se ne sme. Kultura iz kamenog doba. Uf, sada ce tek da bije, kada shvati kakav je delija i kako je vazan tip!

  • Mr.

    23. jul 2015 | 11:33

    "Njih trojica su se pobunila oko visine računa, pa su pokušali da zaustave vozača tako što su ga vukli za vrat". E ove neka je prebio. Taksista sam i niste svesni kakve sve ljude uvece vozimo.

  • draleRS

    23. jul 2015 | 14:32

    udaris nekog jadnog radnika od 60 kg na prvu kad se ne nada i ispadnes faca ,dno dna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA