IZREŠETAN IZ KALAŠNJIKOVA: Ubijen albanski političar u Kumanovu!

Prema informacijama koje su objavljene u jednom delu medija na albanskom jeziku, ubijen je Džemair Redžepi, teško je povređen njegov bratanac Šefki Redžepi, a drugi lakše povređeni Gani Demiri

  • 13

Jedan od zvaničnika albanske DUI Džemail Redžepi ubijen je danas u pucnjavi koja se dogodila u jednoj piceriji u Kumanovu.

OVO JE ALBANAC KOJI JE UBIO ČEŠKE TURISTE: Pucao im iz "kalašnjikova" u glavu!

Pored političara koji je bio poznat i pod nadimkom “komandant Orao“, ranjeni su i bivši pripadnici paravojne formacije ONA Šefki Redžepi i Gani Demiri, prenosi RTS.

Prema informacijama koje su objavljene u jednom delu medija na albanskom jeziku, ubijen je Džemair Redžepi, teško je povređen njegov bratanac Šefki Redžepi, a drugi lakše povređeni Gani Demiri.

Kosovski mediji dovode ovo ubistvo sa izborima za poziciju lokalnog lidera Demokratske unije za integracije na čijem čelu je bivši komandant Oslobodilačke nacionalne armije Ali Ahmeti.

Nekadašnji lokalni komandant ONA, Redžepi je sa nekolicinom ljudi, sedeo u piceriji, kada je na njega iz kalašnjikova pucala za sada neidentifikovana osoba.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Džemail Redžepi je, od rana, umro na putu za skopsku bolnicu, gde se lekari bore za živor Šefkija Redžepija, koga je metak pogodio u grudni koš. Gani Demiri je, navode kosovski mediji, ranjen u ruku i leđa.

Izbori za predsednika lokalnog odbora DUI blokirani su već mesecima zbog ozbiljnih nesuglasica unutar partije.

Džemail Redžepi je slovio za najozbiljnijeg kandidata za mesto predsednika DUI u Kumanovu.

(Telegraf,rs / RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA