POSTAO SAM FAŠISTA DA SAKRIJEM ŽENU U SEBI: Ispovest bivšeg člana NACIONALNOG STROJA!

Oduvek sam znala da sam žena, ali sam od sebe bežala u ekstrem. Zbog osude društva sam dugo sve držala u sebi, ali onda sam shvatila da ne moram da živim drugačije, priča Dajana Pospiš (31), nekada osuđivani član neonacistočke organizacije Nacionalni stroj, koja je odlučila da promeni pol

  • 13

Rođena je kao Dejan, ali je svoje ime promenila u Dolf. Svoje postupke iz mračne prošlosti, zbog kojih je provela 3 godine u zatvoru, pravda činjenicom da je pokušavala da pobegne od sebe.

 

- Oduvek sam znala da sam žena, ali sam od sebe bežala u ekstrem. Zbog osude društva sam dugo sve držala u sebi, ali onda sam shvatila da ne moram da živim drugačije. Svi koji su me poznavali, govorili su mi da sam dobra osoba i da treba da budem svoja i da više ne stavljam maske - priča Dajana Pospiš (31), nekada osuđivani član neonacistočke organozacije Nacionalni stroj, koja je odlučila da promeni pol

 

Počela je da se bori sa depresijom koju je osećala jer je žovela nečiji tuđi život.

 

Printskrin: N1

Printskrin: N1

 

- Sve je to nestalo kada sam počela sa hormonskom terapijom - kaže Dajana, koja se sa svojom mračnom prošlošću pozdravila pre skoro 10 godina. Kaže da u tom periodu nije mogla da objasni šta se dešava i da je radila stvari koje ni za šta na svetu ne bi ponovila.

 

- Bila sam neartikulisana osoba, stalno besna i isfrustrirana. Nekada nisam mogla ni da pričam koliko mi je bilo teško - priča Dajana koja trenutno živi u Novom Sadu.

 

Printskrin: N1

Printskrin: N1

 

Jedna od najvećih želja je da pronađe posao i nastavi sa terapijama.

 

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA