GODINU DANA OD SMRTI LUKE JOVANOVIĆA: Kobni "kantrimen" još uvek nije pronađen

Jovanović je preminuo od povreda nakon nesreće na Brankovom mostu, dok se vraćao iz grada sa prijateljima kući. Njima se na mostu pokvarila “lada” i kad su izašli da je poguraju u zaustavnu traku na njih je naleteo “kantrimen” kojim je upravljao Marko Milićev iz Beograda

  • 5

Luki Jovanoviću (21) je danas na Novom bežanijskom groblju održan godišnji pomen. On je preminuo 25. jula prošle godine, kada ga je na Brankovom mostu "kantrimenom" pokosio Marko Milićev (33), koji je pobegao s mesta nesreće.

Oko grobnog mesta su se okupili Lukini drugovi i porodica, kao i neutešni otac Bojan i maćeha Sanja. Dok je sveštenik držao parastos, svi okupljeni su u tišini posmatrali Lukin spomenik i razmenjivali tužne poglede.

Podsetimo, Jovanović se vraćao sa svojim drugarima kući iz grada, kada im se na Brankovom mostu pokvarila "lada". Stali su u zaustavnu traku i krenuli da guraju auto, kada je naleteo "kantrimen" kojim je upravljao Marko Milićev.

NISAM BAHATO VOZIO: Ovo tvrdi Milićev, iako je na mostu jurio 78 km/h!

Foto-ilustracija: Wikimedia/Navigator84, Telegraf Foto-ilustracija: Wikimedia/Navigator84, Telegraf

On se nije zaustavio, već je pobegao, a Luka je preminuo dan kasnije u Urgentnom centru. S obzirom da je vozač pobegao i da policija nije mogla da ga pronađe, otac nastradalog mladića Bojan je protestvovao na Brankovom mostu, tačno na mestu gde mu je sin nastradao.

Milićev je uhapšen u Kini i nakon ekstradicije isporučen. Njegovo suđenje je počelo i još nije završeno. Zanimljivo je da automobil “kantrimen“ još nije pronađen.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da dodam komentar

    25. jul 2015 | 19:32

    ko jos veruje da je bas on vozio? ja mislim da je samo preuzeo krivicu za debele pare.Ko je pravi ubica,nikada necemo saznati

  • Milan

    26. jul 2015 | 10:34

    Ovaj robija za brdo para i neke sitnije greske umesto neke jake licnosti

  • dobri

    26. jul 2015 | 08:36

    Sta ce im auto kad imaju vozaca njega u zatvor i njegove pomagace i to je to sta drugo????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA