HITNA REAKCIJA DRŽAVE NA LOTO SKANDAL: Svi će odgovarati, NIKO NEĆE BITI ZAŠTIĆEN!

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji za prikupljanje potrebnih informacija i obaveštenja radi utvrđivanja svih činjenica i eventualnoj krivičnoj odgovornosti

  • 4

Više javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji za prikupljanje potrebnih informacija i obaveštenja radi utvrđivanja svih činjenica i eventualnoj krivičnoj odgovornosti u vezi izvlačenja brojeva u igri na sreću LOTO Državne lutrije Srbije koje je emitovano u direktnom televizijskom prenosu na televiziji Prva, rekla je danas Tanjugu republički javni tužilac Zagorka Dolovac.

 

SRPSKI LOTO NIJE NAMEŠTEN, ZA SVE SU KRIVI HRVATI KOJI ŽELE DA GA UNIŠTE: Šokiraće vas ISTINA o LUTRIJI U SRBIJI!

 

Dolovac je istakla da je Tužilaštvo odlučno da se ceo taj slučaj detaljno ispita i poručila da će svi odgovorni biti procesurani bez obzira na funkciju koju obavljaju i poziciju koju imaju.

 

REŠENA MISTERIJA BROJA 21? Evo kako je Državna lutrija OBJASNILA LOTO SKANDAL!

 

- Kako je u pitanju Državna lutrija Srbije potpuno smo svesni da je ovaj slučaj izazvao široko uznemirenje građana tako da ćemo o svim rezultatima istrage blagovremeno obavestiti javnost - rekla je Dolovac.

 

Sinoćno izvlačenje LOTO brojeva izazvalo je veliku sumnju kod građana da je sve namešteno.

 

Printskrin: Youtube/Dosadan Dan

Printskrin: Youtube/Dosadan Dan

 

Naime, peti broj kombinacije najpre se pojavio na ekranu, a tek onda je kuglica sa tim brojem izvučena iz bubnja.

 

Sumnju je izazvalo, nakon naizgled regularnog izvlačenja prva tri broja 4, 33, 12, kada je došao na red i četvrti broj odnosno iz bubnja je izvučena četvrta kuglica sa brojem 27, ali se na ekranu najpre pojavio broj 21 a odmah potom 27 kao peti broj.

 

Na ekranu je, takođe, bio prikazan i broj dobitnika iako peta kuglica zvanična još nije bila izvučena.

 

NAMEŠTALJKA OD 1,6 MILIONA EVRA: A evo kako je i 2012. LOTO optužen za prevaru!

 

Državna lutrija Srbije saopštila je da je na izvlačenju igre Loto 7 od 39, u 59. kolu od 28. juna, došlo do tehničke greške izazvane ljudskim faktorom, odnosno omaškom operatera angažovanog na izvlačenju, tako što je na ekranu greškom ispisan broj 21.

 

Lutrija je navela da izražava žaljenje zbog greške koja se desila u toku izvlačenja u 59. kolu i dodala da će, pored svih procedura za utvrđivanje regularnosti u toku izvlačenja i one neposredno posle njega, koje su već obavljene, ispitati okolnosti koje su dovele do nastale greške, odnosno previda koji se desio.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Turista

    29. jul 2015 | 10:51

    Nije problem sto je operater za pisanje brojeva na ekranu pogresio to stvarno moze da se desi ali niko konkretno ne objasnjava kako je znao da ce bas taj broj izaci a da ne pricamo o tome da su izbacili statistiku sa pet brojeva a bilo je izvuceno aamo cetiri.Nikad nisam ovo igrao a oni koji igraju treba da se zapitaju dali dalje da igraju jer je ocigledno velika prevara.

  • Mihajlo

    29. jul 2015 | 11:07

    Mozda je prevara a mozda i nije,ocito je da u lutriji ima mnogo aljkavosti i neozbiljnosti.Trebalo bi to da se radi kao Italijani sto rade.Iz bubnja loptice izvlaci osoba sa povezom preko ociju sa dvojicom karabinjera koji su sa strana.Tako da oni predstavljaju garanciju regularnosti,pa ako se nesto i desi sama drzava je kriva.

  • peraperickg

    29. jul 2015 | 10:57

    srbija međ šljivama brale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA