GAZIĆEMO PRLJAVE NEVERNIKE, U IME ALAHA: Jezivo pismo Bosanke iz Sirije UTERAĆE VAM STRAH U KOSTI!

- Zar ne vidite da su vukovi gladni, nevernici prljavi, žedni krvi naše muslimanske? Zube su naoštrili. Gaze nas muslimane na svakom mestu. Ali gazimo mi njih još više, uz pomoć Alaha - poručila je Bosanka koja je sa porodicom otišla u Siriju gde se priključila Islamskoj državi

  • 68

Bosanka koja je sa svojom porodicom otišla u Siriju gde se priključila Islamskoj državi poslala je pismo portalu "Vijestiummeta.com", koji ga je objavio na svom sajtu. Žena koja se potpisala kao Um Suhejla u pismu otvoreno poziva na borbu brotiv nevernika i ujedno veliča islam.

 

DŽIHADISTI STIGLI U SRBIJU I PRETE: Napravićemo KALIFAT na Balkanu, a od Srba robove! Evo šta će prvo napasti

 

Njeno pismo prenosimo u celosti:

 

Vreme je…

 

Moja ćerkica rodila se u Siriji, Šamu, odabranoj zemlji, nad kojom su meleki raširili svoja krila, i zemlji okupljanja vernika. Nosila sam je u naručju dok sam s mužem hodala po ulicama Sirije, a gradom je odjekivao zvuk našida-arapskih kasida, u kojima su interpretatori istih opisivali lepote džihada i vrhunac ljubavi za Alaha, lepote dženetske, i lavove neustrašive, borce mudžahide.

 

Pomislila sam i rekla mužu: "Vidi, elhamdulila (hvala Bogu) pa nam se dete rodilo u zemlji islama, hodamo ulicom i slušamo našide ili Kuran, dete nam sluša arapski jezik, jezik Kurana i dženeta.” Hvala bogu, pa sluša to. Ne hoda ulicama kufra i ne sluša šejtansku muziku i vulgarnosti u zemlji neverstva, kao što su našim ušima nametali.

 

Foto: Tanjug/AP, Wikimedia/Islamic State

Foto: Tanjug/AP, Wikimedia/Islamic State

 

Tamo, u zemlji kufra, gde god bi krenuli čule bi se prazne, šuplje reči, zov šejtanski-muzika. Bilo da smo na ulici ili u prevoznom sredstvu, pa čak i u komšiluku, te u našim kućama. "Islamskom" komšiluku, i "muslimanskim" kućama.

 

Srećni smo. Učinili smo hidžru u ime Alaha, iz zemlje kufra u zemlju islama gde smo slobodni, gde nemamo pritiska da budemo ono što želimo, a pre svega da budemo ono što Alah želi od nas, radeći po onome šta on voli, i po onome šta nam je on dostavio Objavom, po svome poslaniku, bivajući tako još jedno zrno, biser u nizu bisera ogrlice islamske vere.

 

GRIZU, ČUPAJU I BIČUJU DO SMRTI: "GESTAPO" Islamske države su ŽENE koje muče sesksualne robinje!

 

Ogrlica islamske vere, grupa ensarija i muhadžira, iz raznih krajeva sveta, različitih boja i jezika, bez prednosti jednih nad drugima, osim po bogobojaznosti. Bez demokratije, nacionalizma i rasizma. Zajedno pod zastavom hilafeta, tako različiti, a ujedno isti jezikom srca koje zna zašto je tu, boreći se da Alahova reč bude gornja, a nevernička donja. Hidžrom postadosmo svedoci žrtve i iskušenja. Svedoci krvi mirisne, mudžahidske, koja se proli za Alaha. Mudžahid, nasmejan, žrtvujući telo i život-sve za jedinog, sve za njegovo zadovoljstvo. Tako jeftino, a skupa nagrada - dženet!

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

I to nam poveća iman ovde i učvrsti nas da ne posumnjasmo u ovo nimalo. Pa šta još treba da bude dokaz vama, koji ste još tamo!? Tamo gde vas ponižavaju. Otvorite oči, progledajte, vreme je. Zar ne vidite da su vukovi gladni, nevernici prljavi, žedni krvi naše muslimanske?

 

Zube su naoštrili. Gaze nas muslimane na svakom mestu. Ali gazimo mi njih još više, uz pomoć Alaha. Tamo ste gde su uprli oči na islam, muslimane, željni da nas sruše, kod onih koji pomažu takve i gore, koji su se udružili u borbi protiv vas koji želite da živite onako kako je živeo poslanik.

 

A vi koji još uvek ne želite, ”muslimani”, zapitajte se o svom stanju. Muž i žena primili su islam, dve godine u islamu učiniše hidžru sa decom. Dva brata primiše islam dođoše i dadoše svoja tela za Alaha, da bi očuvali granice Islamske države.

 

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

 

Šta je s vama, o muslimani!? Otvorite oči, poslušajte ako želite da vas Alah uputi, omekšajte te stene od srca. Pustite izgovore ”ima vremena”, spremajte se za smrt dok još ima vremena pre nego vas ona stigne nespremne, dajte Alahu ono najbolje od vas. Pa Alah zna i ko hoće i ko može, i ko neće, i ko uopšte ne razmišlja o tome. Siluju naše sestre! Naše! Jer je musliman muslimanu brat, i kad jedan deo tela oboli i drugi delovi tela boluju. Muslimansku decu i braću ubijaju!

 

Pa bolujete li vi? Bolujete li tek toliko da ih se setite i pomislite na njih, te dovu za njih uputite? Ako ne, sad vreme je!

 

Vreme je. Za tevbu, vreme je. Za hidžru, vreme je. Kako jedna sestra reče i napisa, citiram: "Kunem se svojim gospodarom, to je uistinu hilafet, jasan kao vaša sposobnost da pričate, vidite i čujete." Ako ne sad, dok je hilafet, pa kad, o dragi muslimani?

 

(Telegraf.rs / Izvor: Vijestiummeta.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mc Tavish

    30. jul 2015 | 12:16

    Gospodja je definitivno na nekim teskim drogama!!

  • Duki

    30. jul 2015 | 12:11

    Mi više nismo ono koji mislite da jesmo. Pre svega u svoje ime pišem. Nijedna glava neće ostati nezamenjena. Nećemo mirno čekati na klanje. I nećemo prizivati Hrista. Drznete li se ? Zažalit ćete što ste se rodili. Ja vas se ne bojim.

  • Merkur

    30. jul 2015 | 12:15

    Ova je nadmasila samu sebe.. Cudo je sta sve mozak moze da primi od imputa..punog virusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA