Ove ŽENE su uspele da na PREVARU izvuku velike PARE surovim TERORISTIMA!

Čečenke su otkrile dosetljiv način kako da od članova Islamske države uzimaju novac na prevaru

  • 3

Grupa dovitljivih Čečenki zavela je i opljačkala teroriste zloglasne ISIS zadužene za lobiranje i privlačenje novih članova.

KAŽI "ČEČENIJA JE KUL": Pogledajte kako grozni Čečeni maltretiraju Rusa! (VIDEO)

One su se preko lažnog profila na društvenim mrežama povezivale sa teroristima, koji su ih zvali da započnu nov život u Siriji.

- Počeo je da me mami, govoreći: "Da li želite da dođete u Siriju? Tamo je super". Јa sam mu odgovorila da nemam novca, pa je predložio da mi ga pošalje preko "Qiwi" - priča jedna rekla je jedna od devojaka.

U stvari, to je bila samo zamka. Čim bi teroristi uplatili novac, račun bi se zatvarao i veza sa devojkom bi se prekidala. Zapravo nijedna od devojaka nije ni planirala da otputuje.

- Mnogi od poznanika su otputovali, ali iz toga ništa dobro nije izašlo - iskreno je rekla jedna.

Devojke su razvile čitav sistem, koji traje jedno vreme i podeljen je u nekoliko etapa. U početku devojka uspostavlja kontakt s budućom žrtvom, zatim mu šalje fotografije na kojima joj se vidi lice. Ponekad šalje i slike drugih devojaka, navodno drugarica koje bi takođe došle u ISIL. To je znak da je sve ozbiljno i agitator ISIS tada predlaže da joj pošalje novac za put.

Ova grupa prevarantkinja je razotkrivena i sad je pod istragom u Čečeniji. Najinteresantnije je da se sličnom stvarima bave i muškarci.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rulet

    30. jul 2015 | 21:16

    Zasto pod istragom i treba im uzeti sav novac

  • Oks

    30. jul 2015 | 21:10

    Хахха па него како него примитивним чобанима све узети

  • free chechenska islamska drzava

    30. jul 2015 | 23:57

    ne bi se bar reklo da se radi o velikim parama jer za put im je vise nego dovoljno 1000€ a to je jako sitno.. lopovi, kriminalci, ubice i teroristi spadaju u istu grupu ljudi i ovo je prvi put da cujem da ih netko ovako zeli jos i da pravda jer "im je netko nanio stetu".. gdje je tu zakon ako stiti teroriste?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA