BOŽE, GDE SU MI ŽENA I DECA? Sveštenik još uvek nije svestan da mu je porodica nastradala!

- Bila je mrtva kad su stigli, ništa nisu mogli da urade. Deca su izvučena iz smrskanog automobila i prevezena u đevđelijsku bolnicu - kaže sagovornik

  • 16

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kod Đevđelije u Makedoniji, rano jutros su stradali supruga Tijana (45), sin Nikola (18) i ćerka Simeona (10) starešine Hrama Svetog Save Radivoja Panića (54).

DETALJI UŽASNE NESREĆE U MAKEDONIJI: Sveštenik izgubio kontrolu nad autom i udario u stub! (VIDEO)

- Gde su mi supruga, sin i ćerka?! Bože, šta je sa njima?! - očajnički je ponavljao starešina Hrama Svetog Save u Beogradu Radivoje Panić.

Do udesa je došlo rano jutros oko 7 sati na putu Demir kapija – Đevđelija, kada je putničko motorno vozilo "reno megan" sa srpskim tablicama prvo udario u zadnji deo automobila "fijat doblo" sa đevđelijskim tablicama, koji se kretao do njega, pri čemu je vozač "reno megana" Panić izgubio kontrolu nad vozilom i udario u metalni saobraćajni znak.

Kada je Hitna pomoć stigla, Panićevoj ženi nije bilo spasa.

Foto: Telegraf.mk/Vlatko Perkovski Foto: Telegraf.mk/Vlatko Perkovski

- Bila je mrtva kad su stigli, ništa nisu mogli da urade. Deca su izvučena iz smrskanog automobila i prevezena u đevđelijsku bolnicu. Imali su ozbiljne povrede kojima su podlegli, uprkos naporima doktora da ih spasu - kaže jedan sagovornik.

STRAVIČNA NESREĆA U MAKEDONIJI: Poginuli žena i dvoje dece starešine Hrama Svetog Save

On je bio prevezen u bolnicu u Skoplju i nije bio životno ugrožen.

- Bio je svestan posle nesreće, znao je šta ga je zadesilo. Sve vreme pitao je šta mu je sa suprugom i decom. Policajcima je dao broj svog šuraka da mu jave šta im se dogodilo. Nisam siguran da je svestan toga da su mu deca i žena poginuli. Ne znam kako će preživeti ovu tragediju - kaže Panićev prijatelj.

Panić je sa porodicom trebalo da ostane tri nedelje u Grčkoj, a izbegnuta je veća tragedija jer je njegova najstarija ćerka Hristina odustala od porodičnog odmora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grof

    2. avgust 2015 | 09:13

    Bog s, tobom covece...tragedija je mala rec.

  • Nira

    2. avgust 2015 | 07:09

    GOSPODE BOŽE MOLIM TI SE DA MU DAŠ SNAGE DA PREŽIVI NJIHOV GUBITAK NJIMA VJEČNI POKOJ AMEN.

  • Nada@

    2. avgust 2015 | 10:21

    Iskreno saučešće. Neka mu bog da snage.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA