OLUJA PREVRTALA ČAMCE: Evo kako izgleda jedno od najlepših SRPSKIH naselja posle jezivog nevremena! (FOTO)

Pod snažnim udarima vetra jedno stablo ispred ugostiteljskog objekta jedriličarskog kluba je isčupano iz korena i palo je u baštu

  • 1

Sinoć je oko 18.30 časova naselje Palić u Vojvodini zadesilo jako nevreme praćeno jakom kišom i grmljavinom. Vetar je duvao toliko jako da je čupao drveće iz zemlje, a na jezeru je prevrtao čamce.

OLUJNI VETAR OD 100 km/h SKIDAO KROVOVE: Pogledajte kako nevreme uništava sve pred sobom u ovom SRPSKOM GRADU! (FOTO) (VIDEO)

Na nekim objektima na Paliću popadali su crepovi, srušene su ograde, razbacane kante, a na nekoliko lokacija je nestajalo struje. Snažan vetar pratila je i jaka kiša koja je u nekim momentima blago poplavila neke ulice u širem centru Palića.

Pogledajte kako grad u Valjevu lomi automobile! (VIDEO)

Članovi Jedriličarskog kluba "Palić" koji su se u tom momentu zatekli uz obalu jezera pokušavali su na razne načine da spašavaju brodove, čamce i druga plovila koja su bila usidrena u lokalnoj marini.

Foto: subotica.com Foto: subotica.com

- Jak vetar je pomerao brodove koji su na obali parkirani, sedeli smo na njima da ih vetar ne bi podigao i razbio, surf daske su letele po šetalištu, manje brodove je vetar podigao i bacio u vodu - izjavio je jedan od članova kluba.

Foto: subotica.com Foto: subotica.com

Pod snažnim udarima vetra jedno stablo ispred ugostiteljskog objekta jedriličarskog kluba je isčupano iz korena i palo je u baštu, na stolove koji su na svu sreću u tom momentu bili bez gostiju.

Foto: subotica.com Foto: subotica.com

(Telegraf.rs / Izvor: subotica.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Monte

    3. avgust 2015 | 13:37

    Nema sile bez Božije sile. Ljudi misle da je sve u njihovoj moći dok se ne desi ovako nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA