Hilari Klinton potrošila dva miliona dolara za kampanju, raspametićete se koliko je dala za frizuru!

Za novi izgled nekadašnje prve dame SAD probrinuli su se frizeri ekskluzivnog salona Džon Baret u tržnom centru Bergdorf Gudman na Petoj aveniji

  • 11

Hilari Klinton, vodeći kandidat za nominaciju demokrata u trci za predsednika SAD, potrošila je dva miliona dolara za emitovanje prvih televizijskih reklama u državama Ajova i Nju Hempšir, koje prve otvaraju birlišta za izbore 2016. godine. Takođe, za svoju novu frizuru je platila čak 600 dolara, odnosno više od prosečne američke nedeljne zarade.

PUTIN I JA BI SE ODLIČNO SLAGALI: Donald Tramp šokirao svojom izjavom, kritikovao Obamu!

Za novi izgled nekadašnje prve dame SAD probrinuli su se frizeri ekskluzivnog salona Džon Baret u tržnom centru Bergdorf Gudman na Petoj aveniji.

Što se tiče reklama, koje će se od sutra prikazivati na televiziji, one govore o njenom radu u vezi sa porodičnim problemima i njenom odnosu sa pokojnom majkom.

Na taj način, njen tim je pokušao da javnosti ponovo predstavi jednu od najpoznatijih američkih političkih ličnosti i prikaže je kao borca koji razume svakodnevne probleme prosečnog Amerikanca, prenosi AP.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

- Nakon završenih studija prava, ona je mogla da se zaposli u nekoj velikoj firmi, ali je otišla da radi u Dečijem fondu odbrane. U Arkanzasu se borila za reformu školstva kako bi promenila živote svih nas. Kao prva dama, pomogla je da osam miliona dece dobije zdravstvenu negu - navodi su jednoj reklami.

U drugoj, prikazuje se život njene pokojne majke Doroti Rodam s posebnim osvrtom na njeno nesrećno detinjstvo, obeleženo napuštanjem, zanemarivanjem i siromaštvom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Popularnost Hilari Klinton prethodnih nedelja je opala, a ona se suočava sa kritikama da je koristila privatni mejl za službenu prepisku u peridou od 2009. do 2013. godine, kada je bila na funkciji državnog sekretara SAD.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA