UDARIO GROM, 10.000 DOMAĆINSTAVA OSTALO BEZ STRUJE: U ovom delu Srbije je PRAVI HAOS!

Direktor valjevske Elektrodistribucije Zoran Nikolić kaže da je Mionica ostala bez struje jer je grom udario u glavni dalekovod

  • 1

U Kolubarskom okrugu trenutno je bez struje oko 10.000 domaćinstava. Najviše problema ima u Mionici, gde je bez struje ostala cela varošica, ali i mnoga mionička sela.

Direktor valjevske Elektrodistribucije Zoran Nikolić kaže da je Mionica ostala bez struje jer je grom udario u glavni dalekovod. Zbog toga su bez struje ostali svi potrošači od Divaca prema Mionici, pa do Divčibara.

Ekipe ED su na terenu i u narednih nekoliko sati kvar bi trebalo da bude otklonjen. Struje nemaju ni potrošači na dalekovodnom pravcu Valjevo-Leskovice, zatim potrošači u Donjoj Bukovici i u Peckoj.

Posle nevremena koje je zahvatilo Valjevo pre dva dana prijavljen je veliki broj pojedinačnih kvarova u samom Valjevu, tako da ekipe ED još uvek rade na otklanjanju tih kvarova.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andjela

    4. avgust 2015 | 10:31

    Sta su Bogu zgresili,svake godine pobi ih grad,oluje sad i grom!Strasno! Idite u crkvu narode ,zapalite svece pomolite se,i obavezno da se ocita molitva!Bog vam pomogao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA