IMALA JE SEKS NA MORU, A OVO JE KUPILA SUTRADAN: Taj proizvod je najtraženija roba na letovanju!

Na primorju sve češće žene kupuju samo jedan proizvod nakon neobuzdanog seksa

  • 3

Na hrvatskom primorju u jeku je turistička sezona, a plaže su prepune gostiju iz inostranstva. Ipak, ono što je posebna zanimljivost za ovogodišnje leto, jeste da je povećana prodaja tableta za "dan posle" odnosno za kontracepciju!

 

EVO KOLIKO SEKSUALNIH PARTNERA SRPKINJE IMAJU: Brojka će vas ZAPREPASTITI!

 

Upravo je leto godišnje doba kada raste broj neželjenih trudnoća i polnih bolesti, posebno među mlađom populacijom koja ne zna da se pre upuštanja u seksualne odnose treba pobrinuti i za kontracepciju i zaštitu od polnih bolesti.

 

I nažalost, dok većina devojaka ima najnoviju skupu torbu, pitanje je da li i većina nosi sredstvo za kontracepciju. To ne znači da se za kontracepciju ne bi trebalo da brinu i mladići, jednako kao i devojke, ali budimo realni, većina njih to još uvek ne čini, piše "Novi list".

 

Na novinarsko pitanje kupuje li se leti više testova za trudnoću u odnosu na druga godišnja doba lekari odgovaraju da je to istina, ali samo zato što je puno veća frekvencija ljudi u letnjem periodu pa je i potraga za testovima za trudnoću veća nego u neko drugo doba godine.

 

Foto-ilustracija: flickr/pedrosimoes7

Foto-ilustracija: flickr/pedrosimoes7

 

Tableta za "dan posle" koja se u hrvatskim apotekama može kupiti bez recepta tražena je roba i u zadarskim apotekama i to posebno za vreme turističke sezone. Razlog je što je puno više kupuju strankinje nego Hrvatice.

 

- Naše žene su dosta suzdržane kad je reč o tableti za dan posle. Reč je o tableti koja se donedavno mogla dobiti samo na recept pa dosta žena i ne zna da može samo da dođe do apoteke i kupi je dok su strankinje puno opuštenije. Kod njih je ta tableta već godinama prisutna na slobodnom tržištu i one će bez srama ući i apoteku i kupiti je dok naša žena još uvek to neće tako jednostavno napraviti. Mi smo mala sredina i naše žene se još uvek pitaju hoće li ih komšija videti dok kupuju tabletu za "dan posle". Ali ona koja želi to da kupi, mi ćemo je rado uslužiti - kažu lekari.

 

Foto-ilustracija: Flickr/jasminyaelxo

Foto-ilustracija: Flickr/jasminyaelxo

 

Strankinje bez srama kupuju tabletu za dan posle, dok su Hrvatice suzdržane, zaključuje Novi list.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Novilist.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA