DOBRO STE SE SETILI: Grad uništio pola naselja, a oni TEK DANAS NABAVILI RAKETE!

Protivgradne rakete će biti raspoređene na 12 protivgradnih stanica na valjevskom području

  • 0

Nakon nevremena i grada veličine oraha, koje je pogodilo Valjevo u nedelju, protivgradnim stanicama na valjevskom području danas je podeljeno 37 raketa, koje je kupila gradska vlast.

Za te namene izdvojeno je milion dinara, a valjevski “Krušik” izašao je u susret čelnicima Valjeva i pre ugovorenog roka isporučio 37 protivgradnih raketa. Protivgradne rakete će biti raspoređene na 12 protivgradnih stanica na valjevskom području, koje su u nedelju, kada je Valjevo pogodio grad, ostale bez ijedne rakete.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

OVIM SRBIMA JE GRAD SVE UNIŠTIO: Evo koliku će odštetu zbog toga da dobiju! (FOTO) (VIDEO)

Kako saznajemo, pored ove nabavke, na valjevskom području ostaje još pet protivgradnih stanica na kojima nema nijedne rakete. Član Gradskog veća Nikola Radojičić kaže da će gradonačelniku Valjeva Stanku Terziću, biti predloženo da se rebalansom budžeta obezbede dodatna sredstva za kupovinu protivgradnih raketa, jer su trenutne količine nedovoljno, a odbrana od grada traje do polovine oktobra.

Valjevo je u nedelju oko 15 časova pogodio grad, veličine oraha, koji, na sreću, nije naneo veću štetu. Do sada je 110 građana prijavilo štetu, mahom na automobilima, a procenjuje se da je tokom grada, koji je padao 15 minuta, u Valjevu oštećeno nekoliko stotina automobila.

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA