JEZIV ZLOČIN POTRESA SRBIJU: Namamio devojčicu preko Fejsbuka, pa je SILOVAO u automobilu!

Manijak je namamio devojčicu preko lažnog profila na Fejsbuku, a potom je brutalno silovao u svom automobilu

  • 15

Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je Predraga N. (30) iz Stare Pazove zbog sumnje da je silovao devojku (16).

Kako je potvrđeno u MUP-u, on je 20.jula napastvovao maloletnicu u svojim kolima pored puta Golubinci - Inđija.

Protiv njega je podneta krivična prijava, a nakon saslušanja u tužilaštvu iz nekog razloga je odlučeno da ne bude zadržan u pritvoru.

On je žrtvu upoznao preko Fejsbuka, gde je otvorio lažni profil. Nakon što su se neko vreme dopisivali, dogovorili su upoznavanje.

Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto: e-stock.us/Miloš Rafailović

- Odredio je mesto sastanka i rekao da će doći kolima po nju njegov drug. Devojčica ništa nije posumnjala ni kada se on pojavio, jer nije znala kako izgleda - kaže izvor blizak istrazi.

- Potom je odvezao automobil u okolinu Inđije i na putu ka Golubincima je silovao devojku - kaže isti izvor.

Na kraju je zapretio žrtvi da nikome ništa ne govori, jer će u suprotnom, kako je tvrdio, on "učiniti da joj majka ostane bez posla". Devojku je plašio pričom i da će sve detalje silovanja ispričati prijataljima.

Srećom, ona je odmah alarmirala policiju. Inspektorima je trebalo neko vreme da uđu u trag manijaku, koji je na kraju ipak lociran.

- Tvrdio je da je nevin, pa je odveden na poligrafsko ispitivanje. Kada je pao na testiranju, bilo je jasno da smo uhvatili pravog čoveka. Posle toga je sve priznao - tvrdi izvor iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    5. avgust 2015 | 09:38

    Pre neki dan je bilo ono kada su silovali onu na parkingu pijanu,naslov je bio 'silovana devojcica (17) ',a sada za ovaj slucaj 'silovana devojka (16)'. To odavno nisu devojcice nazalost,ljudi treba da shvate da uglavnom devojke traze paznju preko fejsa provokantnim slikama,dopisivanjem sa nepoznatim 'momcima' gde svasta pisu,pa kada se desi ovako nesto onda je Srbija u šoku.Mene ovo sto se desava ne cudi,skoro sam zavrsio srednju skolu i jednostavno znam kako se moja generacija oblaci,a ove mladje su jos gore.Obuce minic, providnu majicu sa dekolteom do pupka,drecavi brus da se vidi i onda izadje u 10-11 pa se vraca u 1-2-3.i sta ocrkuje,da ce takvu momci da je gledaju kao normalnu devojku? Pola grada pozeli da je skine takvu i onda joj je djavo kriv kada neki debil pridje i siluje je.To sve iz kuce dolazi,majku i oca ne zanima kako im cerkica izlazi iz kuce i onda dodje do ovoga.

  • Radmila

    5. avgust 2015 | 09:38

    Iz kog bre razloga odluceno da ne bude zadrzan u zatvoru!!!???da mu pruzite novu sansu?!?!? Pa vi ih podsticete na zlocin!!!!pa neka se neki dan u zatvoru "odmore"pa jovo nanovo ,,uredjena srbija,, nema sta!?!?!?

  • MrKaranovich D

    5. avgust 2015 | 08:41

    Priznao sve i onda ga pustili ma bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA