MI HRVATI NE PIJEMO VINA, PIJEMO KRV ČETNIKA IZ KNINA: Počelo ustaško orgijanje na proslavi Oluje (VIDEO)

Na proslavi akcije Oluja u Kninu nisu izostala ni ustaška obeležja. Mestimično se može uočiti poznato ušato slovo "U", a reporteri portala "Index.hr" uočili su i muškarca koji se ukrasio tetovažom nacističke svastike

  • 39

Nije trebalo dugo čekati da u Kninu, gde Hrvati obeležavaju 20 godina od akcije Oluja, krene ustaško veselje. Čim su okupljenim Hrvatima u glavu udarili sunce, a verovatno i alkohol, počelo se sa izvikivanjem ustaškog pozdrava "Za dom spremni", prenosi portal "Index.hr".

SEĆATE LI SE SRPSKOG DEČAKA KOJI JE VOZIO TRAKTOR BEŽEĆI OD OLUJE? Rasplakaće vas njegova TRAGIČNA priča! (FOTO) (VIDEO)

Uskoro je počela i pesma koja se ne može opisati drugačije nego kao - koljačka.

"Mi Hrvati ne pijemo vina, pijemo krv četnika iz Knina", urlala je krvožedna gomila, dok su policajci zaduženi za obezbeđenje manifestacije sve mirno posmatrali.

Nisu izostala ni ustaška obeležja. Mestimično se može uočiti poznato ušato slovo "U", a reporteri portala "Index.hr" uočili su i muškarca koji se ukrasio tetovažom nacističke svastike.

Printskrin: YouTube/Index.hr Portal Printskrin: YouTube/Index.hr Portal

Ipak, sve je to i dalje samo zagrejavanje. Prava ludnica najverovatnije se može očekivati večeras, kada na pozornicu izađe Marko Perković Tompson.

UKRAJINCI SNIMILI USTAŠKU PESMU: Obradili Tompsonove "Čavoglave" (VIDEO)

Inače, Tompson je u Kninu bio na misi, gde je dočekan aplauzom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk

    5. avgust 2015 | 16:06

    5 godine nisto knin mogli dobiti..nego uz pomoci bratske nemacke i izdajnice francuzi amera..ustase bili i ostali..

  • Mixajlo

    5. avgust 2015 | 15:35

    Bravo braco bivsa sad kad ste proterali vase pradedove i pobili srbstvo sto je ostalo ,mozete mirno da spavate jer nema ko da uperi prst u vas i kaze njegov ded se pokatolicio sad ste sto posto hrvati !

  • Idi begaj

    5. avgust 2015 | 15:43

    Neodoljivo podsecaju na hijene. Garantujem da imaju mogucnost vadili bi srpske kosti iz grobova i lomili ih,grickali i lizali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA