OVOG HRVATA ĆE UBITI ZA 48 SATI: Uznemirujući poziv u pomoć čoveka kog su oteli džihadisti! (VIDEO)

U video-poruci koju su džihadisti danas objavili na internetu, muškarac za koga navode da je Hrvat kleči pored nogu drugog muškarca koji u ruci drži nož

  • 93

Egipatski ogranak Islamske države (ID) zapretio je, u video-snimku koji je danas objavio na internetu, da će odseći glavu Hrvatu koji radi za jednu francusku kompaniju, a koji je otet krajem jula u predgrađu Kaira, ako egipatske vlasti ne oslobode uhapšene muslimanke, javljaju francuski i hrvatski mediji.

 U KAIRU OTET HRVAT: Izvukli ga iz automobila dok je išao na posao!

U video-poruci koju su džihadisti danas objavili na internetu, muškarac za koga navode da je Hrvat kleči pored nogu drugog muškarca koji u ruci drži nož.

Čitajući sa lista papira, u narandžastom odelu kao i svi zarobljenici ID, Hrvat kaže da su ga islamisti oteli 22. jula i da će ga ubiti u roku od 48 sati ukoliko egipatska vlada ne oslobodi uhapšene "muslimanske žene".

Hrvatski "Večernji list" prenosi da se na internetu pojavio video koji je objavila Islamska država, a u kojem je 31-godišnji Slavonac T. S. koji je nedavno otet u Egiptu.

Printskrin: Youtube/News24x7 Printskrin: Youtube/News24x7

Portal Indeks.hr preneo je 24. jula da je u Kairu otet 31-godišnji hrvatski državljanin, što je prvi pojedinačni slučaj otmice nekog hrvatskog državljanina u bilo kojoj stranoj zemlji.

Hrvatski državljanin T.S. otet je 22. jula u jutarnjim satima, a prema nezvaničnim informacijama reč je o menadžeru koji radi u francuskoj kompaniji "Ženeral žeosjans" (General Geoscience - CGG), čije je sedište u Kairu, naveo je hrvatski portal.

Tog jutra je automobil u kojem se vozio na putu ka poslu zaustavljen, a otmičari su prvo iz auta izvukli njegovog vozača, a zatim seli u taj isti automobil i uputili se s njim u nepoznatom smeru.

Francuska kompanija za koju je radio se bavi istraživanjem i eksploatacijom plina i nafte, naveo je portal Indeks.hr.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BALKANSKI SPIJUN

    5. avgust 2015 | 19:16

    Bas 48 sati posle pobede nad strasnim cetnickim babama i djedovima ?!??! Verovatno su Kolindi i 40 razbojnika oko nje krivi Srbi sto danas on tu kleci a nisu krivi hrvatski tajkuni i lopine koje su ga naterale da napusti dom i ide da zaradjuje krvave dolare ne zlatne kune . Hoce li marko perovic kobajagi thompson odrzati koncert i donirati pare da se spase mucenik??????? Zasto se ne digne cela bivsa YU i sakupi pare za otkup oca, brata ,sina!!! zar smo svi slepi i puni mrznje ?!?!?! ... ajmo se mi klati preko fejsbuka i youtuba a ostavimo da ovaj covek umre pred kamerama kao pas?!?!?!?! Ajde pametni nacionalisti srbije i hrvatske ..sta ciniti ??????????

  • mikica

    6. avgust 2015 | 00:31

    Boga mi ovo je jezivo.nedo bog nikome .jadan covjek bio hrvat ili Strbin il neko treci. Kako je sad njegovima kad su ovo vidili , I kako li je njemu samom. NEDO BOG NIKOME

  • PRINC

    5. avgust 2015 | 19:12

    ovi islamisti su zivotinje i barbari koje financira americka vlada, ovim postupcima riskiraju postojanje islama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA