OVE GEJEVE JE NAPAO HOMOFOB: A onda su mu se oni osvetili!

- Teško je da poverujemo da se u ovoj, 2015. godini, dešavaju ovakve stvari. Prvo želim da kažem da smo dobro. Osim malo batina i vređanja jer smo gejevi, ništa strašno - deo je poruke koju je par ostavio na Fejsbuku

  • 2
Foto: Facebook/larry.choate Foto: Facebook/larry.choate

Borba homoseksualaca sa ljudima koji ih ne podržavaju traje već dugi niz godina i koliko god oni dobijali prava, uvek će postojati neko kome će takva vrsta odnosa smetati. U neprijatnu situaciju je upao gej par iz Njujorka, obojica diplomci vojne akademije, kada ih je "napao" jedan homofob. Međutim, oni su uspeli da se uspešno odbrane.

JA SAM GEJ I IMAM DESETORO DECE: Moji mališani žive širom sveta!

Njih dvojica su bukvalno ostavili tog čoveka u lokvi krvi, jer napadač nije znao da su oni završilii vojnu akademiju Vest Point.

Nakon ovog nemilog događaja oni su se ogalasili na Fejsbuku i napisali:

"Teško je da poverujemo da se u ovoj, 2015. godini, dešavaju ovakve stvari. Prvo želim da kažem da smo dobro. Osim malo batina i vređanja jer smo gejevi, ništa strašno. Čovek koji nas je vređao završio je u lokvi krvi sa povijenim repom. Mi odbijamo da budemo žrtve i nadamo se da se ovakva stvar neće ponoviti ili desiti nekom drugom."

Njegov status su preneli mnogi mediji, a kako su naveli, policija radi na ovom slučaju. Međutim, nije poznato da li su do sada uhapsili ovog napasnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vuk popovic

    6. avgust 2015 | 15:19

    Ma strasni ste... Dodjite do Valjeva, ima nas ovde isto sa Vojne Akademije

  • valjevosrbi

    6. avgust 2015 | 20:22

    Bravo care tako treba sledeci put trebate da mu lomite sva rebra da ih pamti za ceo zivot pustite ljude na miru vi homofobi bolesnici neka rade sto god hoce njihovo prava i svoj zivot neka zive kako god hoce a ne kako vi mislite jadnici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA