Najboljim srednjoškolcima besplatno letovanje!

Prošle godine grad Zaječar je finansirao 40 najboljih srednjoškolaca sa 10 dana nagradnog letovanja u Grčkoj, a isto će učiniti i ove godine

  • 11

Grad Zaječar i ove, kao i prošle godine, najboljim srednjoškolcima ulepšaće letnji raspust. Kako bi ova odluka samog grada postala tradicionalna, grad Zaječar će najboljim srednjoškolcima omogućiti besplatno letovanje.

Prošle godine srednjoškolci su letovali u Grčkoj, a ovog leta uživaće na Jadranu.

Na predlog predsednika Skupštine grada Zaječara, Saše Mirkovića i gradonačelnika Velimira Ognjenovića prošle godine grad Zaječar je finansirao 40 najboljih srednjoškolaca sa 10 dana nagradnog letovanja u Grčkoj.

- Nama je jako bitno da ulažemo u mlade ljude i da te mlade ljude, koji su vredni, radni i odgovorni podstaknemo da budu još bolji. Grad Zaječar će ove, kao i prošle godine za najbolje srednjoškolce iz budžeta izdvojiti novac za besplano letovanje - rekao je Saša Mirković, predsednik Skupštine grada Zaječara.

Grad Zaječar veliku pažnju posvećuje mladima, što govori i činjenica da je grad na Timoku jedini grad u Srbiji gde su vrtići za sve mališane besplatni.

(Telegraf.rs / Izvor: mojatv.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA