SILOVALI CIMERA, A SUD IH OPET VRATIO U ISTU SOBU: Dvojica dečaka (15) napastvovali slabijeg mališana (14) kod Knjaževca!

Dečaci su počeli da maltretiraju vršnjaka, a silovali su ga predmetom koji su poneli sa sobom. Kada su se vratili u dom nesrećni dečak je celu priču ispričao nadležnima, dežurnom javnom tužiocu i policiji

  • 18

Dečaci od 15 godina koji se nalaze u Zavodu za vaspitanje mladeži u Knjaževcu u ponedeljak su u selu Trgovište , silovali druga (14) koji je takođe korisnik pomenute ustanove.

STRAVIČAN ZLOČIN USRED SRBIJE: Maloletnici silovali dečaka (14) iz Doma za nezbrinutu decu?

- Dvojica dečaka svom drugu su rekli da može sa njima u šetnju kako bi mu pokazali "nešto drugačije". Rekli su mu da nije daleko od doma gde su smešteni. Ne znajući šta mu spremaju, mališan je bez razmišljanja pošao. kada su stigli do kamenoloma u selo Trgovište, nadomak Knjaževca, dvojica dečaka naredila su drugu da se skine - objašnjava izvor za "Alo".

Oni su počeli da maltretiraju vršnjaka, a silovali su ga predmetom koji su poneli sa sobom. Kada su se vratili u dom nesrećni dečak je celu priču ispričao nadležnima, dežurnom javnom tužiocu i policiji.

Foto-ilustracija: Freeimages/Stefan, Profimedia Foto-ilustracija: Freeimages/Stefan, Profimedia

Međutim, nakon saslušanja tužilac je doneo odluku da krivična prijava protiv dvojice dečaka ide redovnim putem i pušteni su na slobodu.

- Niko nije mogao da veruje u takvu odluku nadležnih, jer su nakon silovanja i mučenja dečaka sva trojica vraćena u dom, u istu sobu! Povrede koje ima silovani nisu bile dovoljne nadležnima da donese drugu odluku - kaže izvor.

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoo

    7. avgust 2015 | 07:51

    Dok ne uzmemo motke sudstvo ce biti ovako kako jeste.. Nego me strah da ne ocistimo motkama jos neka go.na...

  • T.N.T

    7. avgust 2015 | 10:04

    Celokupno sudstvo u srbiji treba relno da ode u zatvor koplet sa policijom sve su to korumpirani ljudi koji gledaju samo svoj interes. Zato nam je drzava takva kakva je zalosno ni za sto godina nece biti bolje.

  • sasa

    7. avgust 2015 | 09:54

    Smrtna kazna tuziocu I sudiji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA