DONALD TRAMP VREĐAO ŽENE: One su debele svinje, lenje i neuredne!

Donald Tramp više liči na "šoumena" nego na predsedničkog kandidata, njegovi komentari na sednicama su šokirali javnost

  • 4

Donald Tramp je nakon prve televizijske debate u četvrtak u Klivlendu, u saveznoj državi Ohajo, i dalje dominantna medijska figura u konkurenciji republikanaca za predsedničkog kandidata na izborima 2016. godine, prenose mediji i ističu da je Tramp na prvoj debati izazivao nove kontroverze.

PUTIN I JA BI SE ODLIČNO SLAGALI: Donald Tramp šokirao svojom izjavom, kritikovao Obamu!

Deset od 17 kandidata izabrano je da učestvuje na prvom televizijskom suočavanju za predsedničkog kandidata.

U raspravi koja je trajala dva sata kandidati su se trudili da što glasnije izraze svoje mišljenje, i umesto da svoju vatru usmere na vodeću demokratsku kandidatkinju Hilari Klinton, oni su se više obrušavali jedni na druge.

Prvo mesto u kontroverznom ponašanju i uvredljivim komentarima pripalo je Donaldu Trampu, koji se pre ponašao kao da je voditelj kakvog skandaloznog šou programa nego učesnik debate.

Senator Rand Paul jedini je koji se direktno obrušio na Trampa i izjavio kako ovaj "igra na sigurno jer je navikao da kupuje političare svih boja".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pored žestokih napada na ostale kandidate Tramp je opet iznosio ekstremno mizogine stavove.

- Žene su debele svinje, lenje i neuredne! - izjavio je Tramp, a kada ga je moderatorka Foks Njuza opomenula na te komentare, Tramp se brecnuo zapretivši joj da je i prema njoj "previše prijatan" i da će ubuduće biti gori.

Žestok ton debate odgovarao je nametljivom milijarderu, međutim, njegov nastup i imidž "šoumena" nije ostavio najjači utisak na komentatore koji su se ipak složili da su najbolje nastupe imali senator Floride Rubio i guverner države Ohajo Kasih.

( Telegraf.rs/Izvor: BBC )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lidija

    7. avgust 2015 | 12:50

    Gospodin,nema ogledalo....Starost se ne može izbeći...džaba sav taj novac...botoks....mozak je kompleksan...neko poludi ,pa bulazni...nekome droge daju energiju za glupe misli....

  • Nada@

    8. avgust 2015 | 12:14

    Neka prvo pogleda kakva mu je frizura. :-) Smejurija....

  • Шоне

    7. avgust 2015 | 12:14

    Америчке жене.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA