PSIHOPATE: Uhapšena trojica MALOLETNIKA koji su noćas nožem NASUMIČNO izboli prolaznike!

Brzom i efikasnom akcijom, osumnjičeni su odmah identifikovani i privedeni

  • 43

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu priveli su trojicu sedamnaestogodišnjaka, zbog postojanja osnova sumnje da su noćas u centru grada nožem uboli četiri osobe.

KRVAVA NOĆ: Dve osobe izbodene kod Brankovog mosta, treća kod Filozofskog fakulteta

Policiji je oko 2.30 sati prijavljeno da grupa mladića napada prolaznike i da je više osoba povređeno na uglu ulica Knez Mihailove i Obilićevog venca i Knez Mihailove i Rajićeve.

- Brzom i efikasnom akcijom, osumnjičeni su odmah identifikovani i privedeni - saopštio je MUP.

O događaju je obavešten nadležni tužilac, a osumnjičeni će u prisustvu roditelja biti saslušani.

Kako je prethodno Tanjugu rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, u centru grada nožem su napadnuta četiri prolaznika od kojih je jedan teško povređen.

Prvi napad se dogodio u ulici Luke Lazarevića, na početku Brankovog mosta, gde su sa leđa ubodena dva mladića od 17 i 18 godina. Jedan je teško povređen ubodom noža u donji deo leđa, a drugi u zadnji deo leve natkolenice i obojica su posle ukazane pomoći, prevezena u Urgentni centar.

U drugom napadu, na Studentskom trgu meta su bila još dva mladića od 18 godina. Jedan je uboden u zadnju stranu leve natkolenice, dok je drugi uspeo da se izmakne i obojica su odbila transport u bolnicu, posle ukazane pomoći.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vekoslav

    9. avgust 2015 | 14:07

    Roditelje kazniti novcano a huligane na prinudni rad u rudnik.Nikakvi psihicki testovi i olaksavajuce okolnosti ti rastu u ubice koje ne treba zaliti

  • N.N.

    9. avgust 2015 | 10:52

    I....tužilac će da im da blagi ukor i pustiće ih kući, kao one silovatelje.

  • Zasto drzava cuti na ovo i zasto se vise nesto ne preduzima

    9. avgust 2015 | 11:50

    Nasa drzava treba da donese poseban zakon za nosenje hladnog oruzja i da se ta kazna tretira posebno zato sto je to postala cesta "masovna pojava" u Srbiji.Malo malo pa je neko napadnut nozem.Te da se treba tretirati nosenje hladnog oruzja isto kao i vatrenog a da se te dve kazne povecju velikom zatvorskom kaznom drakonski samo za nosenje hladnog oruzija sa sobom.Te bi se tako osiguralo smanjenje upotrebe istog.Kada bi ga lice upotrebilo pored toga bi mu se i na teret jos moglo i pridodati i nosenje istog.A za maloletna lica prvo popravno kazneni dom ili maloletnicki zatvor.Pa kada napune 18 godina da se premeste u zatvor na do odsluzenje zatvorske kazne kao u staroj jugi.Te bi se takva lica izopstila iz populacije i prema istim bi se vise usmerila paznja.Time bi se stvorilo barem ipak za neki dobar procenat bezbednije drusveno okruzenje.Ne znam zasto to drzava nece da uradi kada je opste poznato da ova masovna pojava pod nazivom "sevanje nozeva" je postala uobicajena praksa na ulicama Srbije kao nikada do sada i izaziva veliki strah kod naroda.A drava cuti i zatvara oci pred ovakvim problemom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA