VATROGASAC SPASAO DEVOJČICU (9) IZ POŽARA, PA JE SILOVAO: Pretio da će joj ubiti majku ako nekome kaže!

Na suđenju, devojka koja sada ima 30 godina, izjavila je kako mu je rekla da prestane, ali da joj je on zapretio da će ubiti njenu majku, pa je zbog toga ćutala sve ove godine

  • 1

Vatrogasac Džon Mek Gin (56) iz Glazgova optužen je da je silovao devetogodišnju devojčicu nakon što ju je spasio iz požara!

Britanku drogirali, pa SILOVALI na jahti na JADRANU!

Ovaj stravični zločin otkriven je nakon dvadeset godina jer je devojčica ćutala o svemu, budući da joj je Mek Gin pretio da će ubiti njenu majku ako kaže bilo kome šta se dogodilo.

Mek Gin je bio na intervenciji na jednom požaru u mestu Belšil, kada je sreo svoju prvu žrtvu, koja je tada imala devet godina. Njena majka je bila smeštena u bolnicu jer se nagutala dima, a o njoj je brinula baka. Mek Gin je svratio da ih obiđe i pod izgovorom da igraju dečiju igru, devojčici zapušio usta i silovao je.

Na suđenju, devojka koja sada ima 30 godina, izjavila je kako mu je rekla da prestane, ali da joj je on zapretio da će ubiti njenu majku, pa je zbog toga ćutala sve ove godine.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Mek Gin je takođe optužen da je silovao svoju ženu, kao i još jednu devojčicu, kojoj je dao slatkiše kako bi ćutala o tome.

Vatrogasac je odbacio optužbe, navodeći da su laži i tvrdeći da bi radije umro nego bio pedofil. On je naveo i da su žrtve izmislile optužbe kako bi ga ucenjivale. Međutim, sud ga je osudio i čeka ga duga zatvorska kazna.

(Telegraf.rs / Izvor:Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    11. avgust 2015 | 06:24

    Strasno, i takav covek spasava ljude, prvo ih spase pa im upropasti zivot, uzas!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA