PUNA POMOĆ EPS-a ZA SVETSKE ŠAMPIONE: Zlatni vaterpolisti u poseti ''Elektroprivredi Srbije''

- Misija „Elektroprivrede Srbije“ nije samo da obezbedi sigurnost snabdevanja električnom energijom građana i privrede Srbije, već smo i društveno odgovorna kompanija koja podržava srpski reprezentativni sport.

  • 2

Naš uspeh na Svetskom prvenstvu u Kazanju i osvajanje prvog mesta ne bi bili mogući bez „Elektroprivrede Srbije“ i hvala EPS-u na tome što kontinuirano podržava rad Vaterpolo saveza Srbije - rekao je danas Nemanja Marijan, generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije tokom razgovora sa Aleksandrom Obradovićem, direktorom „Elektroprivrede Srbije.

U delegaciji svetskih šampiona u poseti JP EPS bili su zlatni „delfini“ Branislav Mitrović, Duško Pijetlović i Milan Aleksić.

- Čestitam našim svetskim šampionima i Vaterpolo savezu Srbije. EPS je ponosan što pruža podršku ovom timu, jer su vaterpolisti nebrojeno puta dokazali da pripadaju samom vrhu ovog sporta i navikli su nas na vrhunske rezultate na međunarodnim takmičenjima - rekao je Obradović.

- Misija „Elektroprivrede Srbije“ nije samo da obezbedi sigurnost snabdevanja električnom energijom građana i privrede Srbije, već smo i društveno odgovorna kompanija koja podržava srpski reprezentativni sport.

Od 1. jula kada je EPS efikasnije organizovan, naš uspeh meri se ne samo profitom, već i time koliko pomažemo društvu u kojem poslujemo. EPS će i ubuduće biti društveno odgovorna kompanija, koja pruža pomoć najugroženijima, onima kojima je pomoć najpotrebnija, ali i vrednim i uspešnim srpskim reprezentativnim sportistima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    11. avgust 2015 | 15:38

    Sramota, a ljudi dobijaju otkaze iz EPS-a .

  • dragana

    12. avgust 2015 | 03:49

    Vreme je da ostanu bez posla koji su po raznim prljavim nacinima i debelim vezama dobili posao, ustvari posao radi posla a ne radi stvarne potrebe. Konacno dosta komunjara i vezarosa. Treba da vlada postenje, znanje i mera u svemu!!!! A sponzorisanje ovakvih momaka, moja puna podrska! Hvala EPS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA