Kada su SRPSKI POLICAJCI otvorili PRTLJAG ovog AUTOBUSA, nisu mogli da veruju šta vide!

Šok je policajce sačekao nakon što su proverili prtljag autobusa koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Pančevo

  • 62

U zajedničkoj akciji carine i policije na magistralnom putu Raška-Kraljevo danas je otkriveno 5.500 odevnih predmeta za koje postoji sumnja da se radi o krijumčarenoj robi koja povređuje prava intelektualne svojine.

ŠANERI NA MUKAMA: Na Batrovcima zaplenjena garderoba vredna skoro 200.000 evra!

Kako je saopšteno iz Uprave carina, garderoba i to sportska, spakovana u kese, nalazila se u prtljagu autobusa koji saobraća na relaciji Novi Pazar - Pančevo, koji su carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja i pripadnici saobraćajne policije zaustavili u mestu Bogutovac radi detaljne kontrole.

Među garderobom koja povređuje prava robnih marki ''Adidas'', ''Nike'', ''Hummel'', ''Puma'' i ''Converse'' bilo je gotovo 4.000 pari raznih vrsta čarapa i više od 1.000 pari trenerki.

S obzirom na to da se radi o garderobi za koju nisu plaćene uvozne dažbine, a uz to i krivotvorenoj, protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, a sva garderoba je privremeno zadržana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jupi

    12. avgust 2015 | 16:32

    auuu pa vi ste zaplenili carape.Bravo za policiju.

  • Shone

    12. avgust 2015 | 20:40

    To vozi za sirotinju koja radi kod privatnika nemaju para da kupuju u buticima, potrošačka korpa 70000 a minimalna plata 22000 gde to ima

  • Caca

    12. avgust 2015 | 16:24

    Ma strasno, pustite ljude da zarade za zivot! Autobus zaustavljaju a ne znaju da udju po prodavnicama da vide kako cveta siva ekonomija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA