OVAJ PAS JE ŽIV ZAKOPAN I OSTAVLJEN DA UMRE: Ovako slatka kuca izgleda danas (FOTO)

- Pas koji je živ sahranjen i ostavljen da umre, polako se oporavlja. Svi smo iznenađeni što je Atina tako brzo iza sebe ostavila sve nevolje koje je preživela - rekli su iz klinike V24

  • 2

Pas Atina pre nedelju dana pronađen je živ zakopan gde je ostavljen da umre. Uz pomoć slučajnog prolaznika i njegovog ljubimca pas je spašen i on se danas oporavlja na jednoj klinici za životinje.

PRESLATKO KUČE JE ŽIVO ZAKOPAO U ZEMLJU: A sada će tu NAKAZU OD ČOVEKA stići ulična pravda! (FOTO)

- Pas koji je živ sahranjen i ostavljen da umre, polako se oporavlja. Svi smo iznenađeni što je Atina tako brzo iza sebe ostavila sve nevolje koje je preživela. Čim je došla sebi, otkrila nam je da ima predivan karakter, što nas tera da još više osuđujemo njenog vlasnika – kažu iz klinike V24.

Podsećamo Atina je pronađena prošle nedelje na obali Sene, zakopana u zemlji. Samo joj je glava virila iz kamenja koje je njen vlasnik postavio oko nje kako bi joj onemogućio da se sama izbavi. Srećom, Pedro i njegov pas prolazili su tuda pa je Pedrov pas odjednom krenuo u pravcu u kojem je bila Atina. On je pozvao policiju i veterinare klinike V24, koji su odmah zbrinuli psa.

Policija je otkrila da ju je zakopao vlasnik, najverovatnije jer je imala 10 godina i jer je patila od artritisa.

Foto: Facebook/pedro.dinis.3994 Foto: Facebook/pedro.dinis.3994

Atinin vlasnik je inače mlad muškarac, ima svega 21 godinu. On će se suočiti sa kaznom od 2 godine zatvora i 33.000 evra.

Pedro, koji je Atinu spasio, poručio je svim ljudima koji su pratili ovu priču da ga ne doživljavaju kao heroja, jer je učinuo ono što bi svako uradio kada bi se našao u takvoj situaciji.

Ovako Atina izgleda danas.

Foto: Facebook/Clinique Vétérinaire V24 Foto: Facebook/Clinique Vétérinaire V24
Foto: Facebook/Clinique Vétérinaire V24 Foto: Facebook/Clinique Vétérinaire V24

(Telegraf.rs/ Izvor: zivotinje.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    13. avgust 2015 | 20:38

    Ovakav zakon treba dovesti i kod nas

  • Teri

    14. avgust 2015 | 23:44

    Koji monstrum, nimalo humanosti nema u sebi . Bolesna i stara pa je zakopao , preblaga mu je kazna. Drago mi je da je mali secer dobro

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA