Ovako izgledaju knjige na albanskom koje su protiv Srbije i čiji naslov je šokirao sve (FOTO)

U prikolici autobusa, u kojem se nalazio prtljag putnika, ispod posteljine je nađena kartonska kutija u kojoj se nalazila sporna literatura

  • 27

Sedamnaest knjiga o pripadniku takozvane OVK Agimu Zeneliju i osam knjiga “Teror okupatorske Srbije nad Albancima 1844-1999″, napisanih na albanskom jeziku, otkrili su srpski carinici u autobusu koji saobraća na relaciji Beč-Prizren.

Foto: pashtriku.org Foto: pashtriku.org

U prikolici autobusa, u kojem se nalazio prtljag putnika, ispod posteljine je nađena kartonska kutija u kojoj se nalazila sporna literatura. Kako se niko od ukupno 16 putnika nije prijavio kao vlasnik, pokrenut je prekršajni postupak protiv vozača (39) albanske nacionalnosti, dok su knjige privremeno zadržane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    16. avgust 2015 | 13:41

    mene ne cudi sto siptari pisu ovakve knjige,za zaljenje i zabrinutost je to sto "nasi" ljudi pisu knjige za istoriju konkretno za 6.razred gde kazu da smo mi oteli zemlju starosedeocima albancima koji vode poreklo od ilira sto su vise puta demantovali njihovi najistaknutiji istoricari i akademci i niko se za to ne buni niti tome pridaje znacaj....jos malo pa ce deca da nam uce kakosmo mi zapoceli drugi svetski rat i pravili koncetracione logore za jevreje

  • Ccc

    16. avgust 2015 | 13:26

    E sada lepo corka za sofera ako nezna cije su...

  • dule

    16. avgust 2015 | 15:34

    Teror od 1844 nad albancima? Srbija okupator? Neka mi objasne koji je to srbin ikada izveo neki teroristicki cin? A taj kongres sad-a neka pogleda koliko su albanci izveli teroristicke akcije na njihovom tlu i koliko su do sada ubili americke vojnike i koliko albanaca se bori za isis! Toliko o terorizmu!Falsifikatori istorije i okupatori su oni sami jer su okupirali kosovo uz pomoc amerike i nato-a! Jos kad dodju sa onom pricom da su nasi manastiri ustvari njihovi i da je milos obilic ustvari albanac e onda mi se smuci koliko su to bedni pokusaji kradje srpske istorije!Po tim njihovim stavovima ceo balkan je njihov od grcke i makedonije do crne gore i srbije i svuda tamo gde zive im se ne svidja i bore se za svoja neka prava tako sto napadnu jednu suverenu drzavu kao makedoniju i jednostavno ubiju 9 policajaca i nikom nista, to je za njih borba za slobodu? Po tom osnovu bi ta makedonija treba da protera sve albance u albaniju jer bi to bila njihova borba za slobodu i bezbednost svoje drzave! Gadan neki narod, samo i mnogo mnogo veci i jaci od njih su polomili zube nad srbijom pa ce i oni a sto se tice kosova vraticemo ga pa makar to bilo i za 200 godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA