GRUPNO SILOVALI TINEJDŽERKU PA JOJ IZVADILI OČI: Roditelji i sveštenik organizovali mučenje!

Njeni roditelji su uz blagoslov sveštenika organizovali njeno grupno silovanje, a potom su joj nožem izvađene oči

  • 14

Devojčica (16) iz Argentine jedva je preživela monstruozan obred egzorcizma - isterivanja đavola.

Francuski sveštenik silovanjem isterivao đavola iz učiteljica

Naime, njeni roditelji su, uz blagoslov sveštenika organizovali njeno grupno silovanje, a potom su joj nožem izvađene oči.

Tinejdžerka (16) se trenutno bori za život u bolnici nakon što je preživela ovaj monstruozni čin koji je odobrila njena porodica verujući da ju je zaposeo đavo.

Sestra napadnute devojke, koja joj je sama nakon brutalnog silovanja oči nožem iskopala, tvrdi da joj je verski centar dao nož i da su joj rekli kako ona lično mora da izvrši nasilni čin "kako bi izlečila sestru." Starija sestra je uhapšena.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Ovaj zastrašujući zločin dogodio se u gradu Ženeral Pinedo, u severnoj Argentinskoj provinciji Čaco.

Sestra nesrećne tinejdžerke, kada je privedena u policiju, rekla je da je žrtva imala “vizije”. Pošto se veruje da se demoni boje bola, ona je misilia da će brutalnošću izlečiti svoju mlađu sestru. Silovana devojka, osim što je oslepljena, teško je povređena i u području genitalija. Policija tvrdi da će uskoro uhapsiti grupu muškaraca koja je učestvovala u ovom varvarskom činu.

Pablo Almiron, načelinik policije rekao je da su roditelji silovane devojke rekli da je imala “vizije koza” koje nisu stvarno bile na mestima na kojima ih je viđala i da su se zbog toga obratili evangeličkom centru i njihovom svešteniku sa željom da je oni “izleče”.

- Ovo je prvi put u mojoj 22-godišnjoj karijeri da sam imao ovakav slučaj, a i javni tužilac je takođe rekao da nikada do sada nije video ovakav zločin. Vrlo je teško objasniti kako se ovako nešto moglo dogoditi jednoj tinejdžerki - rekao je načelnik policije Almiron.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs  / Izvor: jutarnji.hr /Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alisa u Zemlji budala

    22. avgust 2015 | 14:51

    Koji bolesnici!!!!svom djetetu Tako nesto uciniti?!pa ovi ljudi su svi zA ludnicu!!!!

  • ccc

    22. avgust 2015 | 18:13

    Sektaši koji se vade na veru...

  • E boze svasta

    22. avgust 2015 | 15:42

    Otkada se to u egzoriczmu coveku vade oci ili se siluje?Ovo je cist cin izivljavanja jednog bolesnog zapostednutog uma sektaskog popa i njegove sklonosti ka sadizmu!Koji je trazio izgovor da moze da ima svoju perverznjacko bolesnicku orgiju i nista vise.A ta porodica nije normalna zajedno sa njime.Treba sve kolektivno u ludacku kosulju i da se baci kljuc da dozivotno ostanu u nekoj mentalno instituciji u kojoj ce redovno dobijati elektrosokove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA