DRAMATIČNI DETALJI OSVETE: Slađana htela da ZAPALI ŽIVOG bivšeg dečka i njegovu devojku, jedva izvukli živu glavu!

Kad je Zoran sa devojkom u ranim jutarnjim satima parkirao svoj "mercedes" u šumarku pored starog puta za Topolu, ona se "jugom" u punoj brzini zaletela u njih

  • 26

Slađana L. (39) iz Smederevske Palanke juče je pokušala da zapali svog bivšeg dečka Zorana M. (45) i njegovu devojku dok su bili u zagrljaju u njegovom automobilu u šumarku kod Topole.

Slađana je danima pratila bivšeg dečka. Kad je Zoran sa devojkom u ranim jutarnjim satima parkirao svoj "mercedes" u šumarku pored starog puta za Topolu, ona se "jugom" u punoj brzini zaletela u njih!

Ona je zatim polila benzinom Zoranov "mercedes", zapalila ga i pobegla. Oni su nekako uspeli da se izvuku iz automobila i da se spasu.

Slađanin i Zoranov poznanik ispričao je za Informer da su njih dvoje bili donedavno u dugogodišnjoj vezi.

- Zoran ju je ostavio, ali Slađana jednostavno nije mogla da se pomiri s tim. Dugo ga je uhodila, pretila mu...Pretpostavlja se da ga je pratila i u noći između nedelje i ponedeljka. Očigledno da je želela da ih zapali jer je imala pri sebi kanticu sa benzinom, i samo je čekala priliku. Na jednoj zaravni, malo uklonjenoj sa puta, spazila je "mercedes" u kome je bio Zoran sa devojkom i eto šta je uradila... Umalo ih je žive spalila. Ne znam gde je sada - rekao je poznanik bivšeg para.

Iz policije su potvrdili da se ovaj incident dogodio i dodali da je pitanje sata kada će pronaći i privesti Slađanu.

Inače, deo puta kod groblja Risovača, prema Topoli, gde se odigrao napad, poznat je ljudima iz ovog dela Srbije kao "ljubavni put", jer se na tom mestu okuplja mnoštvo parova.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поки

    25. avgust 2015 | 00:46

    Где је сад сигурна кућа за мушкарце??? Да нас заштити од оваквих монструма!!

  • Ljiljana

    25. avgust 2015 | 00:29

    Ova za ludaru kakav zatvor

  • Dava

    25. avgust 2015 | 07:26

    E budale,sad ce u zatvor da truli a on nastavlja zivot.Zar je on jedini na svetu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA