OVO JE NAJMLAĐI JUTJUBER U SRBIJI: Ima samo 5 godina, a već oduševljava hiljade ljudi NA SVOM KANALU! (FOTO) (VIDEO)

Svaki novi video klip je nova igra koju Bole na veoma interesantan način objašnjava. On je sam svoj majstor, dođe, kaže šta će da sastavlja, a onda mama i tata uključe kameru i igra može da počne

  • 10

Zove se Bogdan, a iako tek za dva meseca puni šest godina, on već ima svoj kanal na Jutjubu.

Sa nešto manje od tri godine je otkrio popularne "Angry Birds", i od tada su mu ti likovi najomiljeniji. Prvo je počeo sa plišanim igračkama i video igrom, a onda su na red došli kompleti po ugledu na video igru. Na kraju je Boletova soba, kako njegova mama Vesna kaže, postala pravo carstvo "ljutih ptičica".

Uporedo sa tim, na jutjubu je otkrio Evana, dečaka iz Amerike, koji pokazuje svoje igračke, način na koji se sklapaju i kako se kombinuju. I Evan se igrao ljutim ptičicama, a Bole njegove klipove obožava.

Mada Bole voli način na koji Evan pravi svoje klipove, ima razlike između njih. Njega drugari, za razliku od Evana, razumeju dok im priča i predlaže nove igre.

Prva epizoda koju je Bole snimio je u stvari jedna njegova igra s roditeljima.

Foto: Dragan Stevanović Foto: Dragan Stevanović

Njegov kanal nosi naziv Bolence šou, koji se sam nekako nametnuo. Mama je prokomentarisala da je Bolence potpuni šou kad krene da objašnjava kako drugari mogu da sastave svoje komplete, pa otuda i naziv za kanal.

Svaki novi video klip je nova igra koju Bole na veoma interesantan način objašnjava. On je sam svoj majstor, dođe, kaže šta će da sastavlja, a onda mama i tata uključe kameru i igra može da počne.

Vrlo je ponosan na to što radi, i što, kako Bogdan kaže, sam smišlja sve što će da kaže.

Mama i tata su tu samo da ga isprave kada ne formuliše rečenicu onako kako treba, ali kako oni sami kažu, nekad ga i puste da sam oseti gde je pogrešio. Njegovo „Ovde stavljate praseta“ im je bilo toliko simpatično, da nisu hteli da ga prekidaju dok objašnjava.

Foto: Master Blaster Foto: Master Blaster

Pored snimanja video klipova, Bogdan voli da svira bubnjeve. Za svoj peti rođendan je izrazio želju da bi voleo da dobije bubanj. Njegovi roditelji su bili potpuno iznenađeni, jer nikada nije pokazivao nikakvo interesovanje za bilo koji instrument, iako mu je tata muzičar i producent.

Ispunili su mu želju i kupili mu plastičnu igračku, međutim ispostavilo se da je njegova želja mnogo ozbiljna. Odveli su ga u Master Blaster, školu za pop i rok muziku, gde se kako njegovi roditlji kažu, odlično snašao. Tako da je Bole ne samo da najmlađi jutjuber, već i najmlađi bubnjar u školici.

Iako ima samo pet godina, Bogda već iza sebe ima jedan veoma uspešan koncert u Domu omladine. Obožava da svira, a svakog petka nosi svoj plastični bubanj u vrtić da zabavlja drugare.

Foto: Master Blaster Foto: Master Blaster

Pored muzike, interesuje ga i sport, tačnije trčanje i atletika. Svoju brzinu svakodnevno testira sa mamom i tatom u parku, u kraju koji ima stazu za trčanje, i Bolence je uvek najbrži.

Iako je mali, Bogdan i te kako zna šta želi da bude kad poraste. Odmah kao iz topa odgovara da će biti bubnjar i da će svirati najveće hitove. Šta god da odluči, imaće podršku svojih roditelja, koji veruju da je u životu najvažnije imati interesovanje i želju da napreduješ u stvarima koje voliš.

Bole se zajedno sa njima se igra i otkriva nove svetove, pa je tako sa Bolence šou pričom, koji će da postoji dokle god Boletu bude zabavno.

Pogledajte jedan od Boletovih video klipova:

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(J. Marović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA