KRSTIO MI JE ĆERKU, A ONDA JU JE SILOVAO: Potresna ispovest oca napastvovane devojčice (11) iz Arilja

"Njena glava mu je bila pri stomaku, a po njihovom ponašanju sam shvatio o čemu je reč. Izleteo sam iz kuće i odmah pozvao bivšu ženu", priča Milorad N., koji je zatekao venčanog kuma u krevetu sa svojom jedanaestogodišnjom ćerkom

  • 3

Milorad N. iz sela Vrane kod Arilja kaže da se, kad je video jedanaestogodišnju ćerku sa venčanim kumom u krevetu, toliko šokirao da nije uspeo da reaguje, ali da veruje da bi, da može da vrati vreme, ubio kuma.

OVDE ŽIVI 300 NAJGORIH SRPSKIH ROBIJAŠA: Evo šta se dešava u domu pedofila i masovnih ubica!

- Venčao me  je i krstio mi dete. Nikada se nismo svađali, niti sam ikada posumnjao da nešto loše može da uradi mom detetu - priča Milorad.

Kako kaže, njegova ćerka je bila jako vezana za kuma.

On joj je stalno kupovao slatkiše i zvao je redovno telefonom, ali je Milorad mislio da je to zato što brine o njoj, budući da je dete razvedenih roditelja.

pedofilija2

Prema rečima nesrećnog čoveka, tog dana zvao je  kuma na roštilj, a onda otišao do prodavnice da kupi pivo. Kad se vratio, zatekao je njega i ćerku na ugaonoj garnituri u sobi, do pola pokrivene.

- Njena glava mu je bila pri stomaku, a  po njihovom ponašanju sam shvatio o čemu je reč. Izleteo sam iz kuće i odmah pozvao bivšu ženu, kojoj sam sve ispričao. Njen sadašnji muž je rekao da se ćerka hitno vrati kod njih, a ja nisam stigao da reagujem - navodi Milorad.

Ne verujući šta se dogodilo u njihovom komšiluku, cele Vrane pitaju Milorada zašto nije ubio kuma na mestu, na šta on odgovara da to nikome ništa ne bi donelo.

- Završio bih u zatvoru, a i ja mu nisam dao život, pa ne mogu ni da mu ga oduzmem, ali kad razmislim, siguran sam da ne bih opet uradio isto i da bih ga ubio - ističe on i napominje da kuma Milutina više ne želi da vidi dok je živ.

(Telegraf.rs)

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA