JOŠ JEDNA BOMBA U BEOGRADU: Dinamitom na auto, vatra zapalila i susedno vozilo!

- Noćas, oko 2 sata, na Zvezdari u ulici Mirijevski venac, došlo je do požara na parkiranom putničkom vozilu. Taj požar se proširio i na drugi automobil i oba vozila su potpuno izgorela - kažu u MUP-u

  • 13

U poslednje vreme u Srbiji su sve češći napadi kašikarama, postavljanje bombi ispod automobila i različiti podmetnuti požari. U prilog tome ide i ovaj incident koji se dogodio oko 2 sata posle ponoći, kada je nepoznati počinilac bacio bombu na automobil marke "folksvagen polo", koji je u vlasništvu Nenada V. (41) i pobegao!

VRATILE SE DEVEDESETE: Za 7 dana 3 eksplozije automobila! Ko ubija po Beogradu? (FOTO)

Samo u junu ove godine, za sedam dana, u Beogradu su se dogodile tri eksplozije automobila, što nam sugeriše da je na ulicama sve opasnije.

DA LI JE OVO SRPSKI BRONKS? Ovo je deo grada u kojem su bombe, pucnjave, eksplozije, tuče i atentati kao "dobar dan" (FOTO)

Počinilac, koji je bacio bombu na automobil, noćas na Zvezdari u ulici Mirijevski venac još uvek nije poznat. Vatra se proširila i na susedni automobil "fijat", vlasnika Rajka J. (39), nakon čega su oba vozila totalno izgorela.

Foto: Tanjug/Marko Šljivić Foto: Tanjug/Marko Šljivić

- Noćas, oko 2 sata, na Zvezdari u ulici Mirijevski venac, došlo je do požara na parkiranom putničkom vozilu. Taj požar se proširio i na drugi automobil i oba vozila su potpuno izgorela - kažu u MUP-u i dodaju da policija intenzivno radi na ovom slučaju.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo! )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tatić Žika

    29. avgust 2015 | 12:09

    Ovo što se dešava u Srbiji to je samo zbog našeg pravosuđa koje dozvoljava takvima da budu na slobodi. Mi palimo jedni drugima ...nama neprijatelj netreba mi ćemo se između sebe poubijati.

  • Realno

    29. avgust 2015 | 12:15

    Zao mi coveka ciji je auto pored slucajno izgoreo.

  • Ha ha ha

    29. avgust 2015 | 11:42

    Dobro došli na Balkan gde caruje bezvlašće, pohlepa, korupcija, lopovluk, dekadencija.....pa šta ste očekivali, da ujutro nadjete maslačak okačen za brisač? Samo napred.....bombica po glavi stanivnika, alkohol za svakog bolesnika! Drago mi je što sam pobegao odatle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA