KURDI GRANATIRALI TURSKU: Pet osoba ubijeno, 24 ranjeno!

Turska državna agencija Anadolija prenela je da su pobunjenici takođe napali pripadnike policije ispred u provinciji Šanlijurfa u petak kasno uveče i ubili dvojicu policajaca

  • 5

U sukobu turskih snaga bezbednosti i kurdskih pobunjenika na jugoistoku Turske najmanje pet osoba je ubijeno, a 24 je ranjeno, saopštili su zvaničnici.

Ove BOGATE ZEMLJE su rekle NE izbeglicama! Šta mislite, da li ih je Putin prihvatio?

Pobunjenici Radničke partije Kurdistana (PKK) napali su raketnim granatama zgrade vlade u turskoj provinciji Tundželi, što je izazvalo sukob u kojem su ubijeni turski policajac i dva pobunjenika, navedeno je u saopštenju kancelarije guvernera provincije.

Turska državna agencija Anadolija prenela je da su pobunjenici takođe napali pripadnike policije ispred u provinciji Šanlijurfa u petak kasno uveče i ubili dvojicu policajaca.

Kako je prenela Anadolija, u međuvremenu je 10 policajaca i 14 civila povređeno kada su pobunjenici aktivirali improvizovanu eksplozivnu napravu u trenutnutku dok je policijski autobus prolazio u provinciji Mardin.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA