SALUTIRA NACISTIČKI POZDRAV I VIČE "ALAHU AKBAR": Ova devojčica (3) preti da će zaklati Ruse (VIDEO)

Video-snimak koji ćete videti, šokirao je britanske medije koji danima bruje o njemu

  • 14

Video na kojem trogodišnja devojčica iz Ukrajine salutira nacistički pozdrav i izgovara "alahu akbar", mantru koju koriste džihadisti Islamske države, zapanjila je svet i medije širom planete.

FOTO-UBOD: Slika dečaka s puškom koja je rasplakala ceo svet!

Marijana ima samo tri godine, a na video-snimku nosi vojničku uniformu i vitla nožem dok izgovara "zig hajl". U svom zanosu ona govori: "Iseći ću Ruse" i "Smrt Rusima".

U drugom delu nosi maramu karakterističnu za Bliski istok, i dalje drži nož u ruci i uzvikuje: "Alahu akbar". Iza nje u tom momentu na ekranu kompjutera vide ekstremisti Islamske države.

Dok ona izvodi ovaj performans, može se čuti muški glas koji joj sugeriše šta da kaže. Pretpostavlja se da je to Marijanin stariji brat.

Pogledajte video:

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    31. avgust 2015 | 20:07

    Sta napravise odrasli od dece? Citam clanak, gde majka tera cerku da bude striptizeta, da bi placala njene plasticne operacije; roditelji prodaju decu da bi se drogirali; mali prosjaci svoju zaradu daju mafiji; onaj uci svoje dete da kolje; ovaj uci svoje dete da mrzi, da preti; u kampovima obucavaju decu za rat...Ima li kraja ljudskoj zlobi, mrznji, ima li kraja decijoj patnji... ova deca se ne igraju, nemaju detinjstvo, ova deca su robovi svojih maloumnih roditelja.

  • ДаСт

    31. avgust 2015 | 15:24

    А Путин, како чујем, већ дрхти од страха. А зашто је то шокирало Британце? Па они су заједно са остатком ЕУ, колико знам, подржавали неонацистичке хунте у Украјини, а све зарад мржње према Русима.

  • Србин888

    31. avgust 2015 | 20:03

    Šta se Englezi čude, pa i kraljica je u njenim godinama salutirala Führer-u. Mala Ukrajinka ce biti pozvana u Bakingemsku palatu i primljena uz sve počasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA