KRIJUMČARI MIGRANATA SVE UPORNIJI: Pratili autobus pun izbeglica, pa pokušali da podmite policajce!

Odmah nakon toga, pojavile su se dve osobe koje su automobilom pratile autobus i policajcima ponudili novac da propuste autobus sa migrantima

  • 4

Policajce uhapsili su kod Vranja tri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima, a jedna od njih se teri da je sa 500 evra pokušala da podmiti policajace.

NE POMAŽU NI VISOKE KAZNE: Uhapšen Srbin koji je krijumčario 30 migranata iz Sirije!

Saobraćajni policajci iz Vranja zaustavili su juče autobus zbog sumnje da se u njemu prevoze migranti i utvrdili su da osobe u vozilu nemaju potrebna dokumenta.

Odmah nakon toga, pojavile su se dve osobe koje su automobilom pratile autobus i policajcima ponudili novac da propuste autobus sa migrantima.

- Osoba iz autobusa je potom pokušala da zajedno sa papirima jednom od policajaca preda i novčanicu od 500 evra, posle čega je lišena slobode zbog osumnje da je izvršila krivično delo davanje mita - navodi se u saopštenju MUP-a.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    1. septembar 2015 | 15:20

    Mozda je malo da nisu digli tarife??nekada jim bilo dosta 500 dinara sada ispod 2000din nece da pricaju..svaka cast izuzecima

  • ČIČA

    1. septembar 2015 | 16:01

    Hapsi ikašnjavaj stoku nezajažljivu,zna se cena starta i kilometra,tako su i kurde drali devedesetih.Tako se ne reprezentuje Srbija.Cena jeista i za domaće putnike i zastrance.A divljacima,znase,plene se voziladoduše to se iradi al nedovoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA