UPOZORENJE KOJE JE UPLAŠILO AMERIKU: Čeka nas mnogo gori napad od onog 11. septembra!

- Da vas podsetim, oružje koje su koristili 11. septembra su avionske karte i skalpeli. Sa tim, to je bio užasan i težak dan sa 3.000 žrtava. Zamislite kako bi bilo da pronađu ubojitije oružje - rekao je Dik Čejni

  • 14

Bivši potpredsednik SAD Dik Čejni veruje da bi se u budućnosti mogao dogoditi još jedan napad u stilu 11. septembra sa mnogo smrtonosnijim oružjem i da je Islamska država jako opasna za američku sigurnost.

Adrijana Lima pozdravila teroriste, fanovi je popljuvali! (VIDEO)

Više od 10 godina nakon što je uspešno zaveo javnost i poveo SAD u invaziju na Irak, Čejni je u intervjuu za CNN okrivio predsednika Baraka Obamu za širenje propagande ID-a. Čejni je takođe zabrinut da bi teroristi mogli da iskoriste "hemijsko, biološko, pa i nuklearno oružje".

- Da vas podsetim, oružje koje su koristili 11. septembra su avionske karte i skalpeli. Sa tim, to je bio užasan i težak dan sa 3.000 žrtava. Zamislite kako bi bilo da pronađu ubojitije oružje - rekao je Čejni.

Čejni je naglasio da je Irak bio u dobrom stanju kada je predsednik Džordž Buš napustio Belu kuću u 2009. godini, zahvaljujući i razmeštanju američke vojske i dodaje da Obamina administracija nije dovršila misiju.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ovo su američki vojnici koji su sprečili krvoproliće u Parizu! (FOTO)

Islamska država je jako opasna, pogotovo što postoje izgledi da se na Bliskom istoku do sada razvilo oružje, smatra Čejni.

Bivši potpredsednik SAD slična upozorenja ponavlja svake godine već duže od deset godina. Njegovi komentari izazivaju snažno negodovanje na američkim forumima i društvenim mrežama.

 Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poli

    3. septembar 2015 | 20:12

    Dal idalje ima ljudi koji nisu ukapirali da je taj napad izrezirala amerika, kako bi imala razlog da ratuje, ne bi li zaradila opasne novce od nafte?

  • Duki

    3. septembar 2015 | 21:42

    Terorizam i Amerika najvece zlo ovog covecanstva.

  • Ser Žile

    4. septembar 2015 | 11:34

    Čeka nas mnogo gori napad od onog 11. septembra!... Znači, CIA i NSA spremaju novi scenario za početak nekog novog rata. Američki klasik, napadni samog sebe, a okrivi drugog za to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA