NOVI OBRT U ISTRAZI NAPADA NA MIGRANTA: Izbodeni muškarac nije izbeglica, već Iračanin?

- Ne zna se da li su Iračanina napali njegovi sunarodnici ili naši državljani - rekli su u policiji

  • 2

Prošle noći u Beogradu je izboden migrant, Iračanin R. A. A. R. (24). Njega su četvorica mladića izboli i pretukli na jednom od spalvova na Savi.

TRAŽILI MU NOVAC, PA GA IZBOLI: Napadnut migrant u blizini autobuske stanice!

Po nezvaničnim informacijama iz MUP-a, mladić za koga se mislilo da je migrant iz Iraka napadnut je u nargila baru na uglu Dečanske i Makedonske ulice. Međutim, iz tog lokala kažu da ipak nije bilo tako, piše Blic.

- Iračanin već dva meseca često svraća u naš lokal. U utorak uveče se u njemu pojavio sav krvav, pretučen, jedno oko mu je bilo modro i zatvoreno. Objasnio je da su ga napala četvorica momaka dok je šetao kraj reke i zatražio je da se umije. Pozvali smo Hitnu pomoć, a zatim je stigla i policija - reklo je osoblje lokala.

Nadapači još uvek nisu identifikovani, a policija traga za četvoricom osumnjičenih muškaraca.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ne zna se da li su Iračanina napali njegovi sunarodnici ili naši državljani - rekli su u policiji.

Nijedna rana nije opasna po život, rane su manje dubine. Policija je razgovarala sa mladićem u Urgentnom centru, ali on nije želeo da otkrije ko ga je napao.

- Povređenom muškarcu su sanirane rane noge i on je zbog povreda glave upućen na maksilofacijalnu hirurgiju, ali se tamo nije pojavio - kažu u Urgentnom centru.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanka

    3. septembar 2015 | 19:19

    Pazite ovo : " Policija je razgovarala sa mladićem u Urgentnom centru, ali on nije želeo da otkrije ko ga je napao " Ako nije zelio da kaze ko ga je napao, onda tu nesto ne stima ! Prije svega, sta on radi u Bg. vec par mjeseci i da li je dokumentovan, odnosno, da li ima dozvolu za boravak u Srbiji? I sta radi tamo u Srbiji? Brine me i koliko ih ima isti takvih ovdje kod nas u BiH. Nikako ne mogu biti imuna na sve ovo sto se dogadja u Srbiji jer ako Srbija nije stabilna i bezbjedna, onda nije ni Bosna, a ni svi ostali u nasem regionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA