PRAZNIČNI POPUST U JAT-u: Avionom do Beča za 99 evra

Povratna karta do austrijske prestonice koštaće nešto manje od 100 evra. JAT-ovim popustima obuhvaćeni letovi do skoro svih evropskih gradova

  • 0

Putnici "Jat ervejza" moći će od danas do 1. maja da kupe povratne karte do Beča za samo 99 evra. Po sniženim cenama putovaće se i do Soluna, Dizeldorfa, Štutgarta, Podgorice, Tivta, Sarajeva, Skoplja, Ohrida, Dubrovnika i Pule. Putnici svoje jeftinije putovanje mogu započeti već od 25. aprila, a povratak u Beograd mogu planirati do 1. jula.

Povratne karte po ceni od 135 evra važe za putovanja do Atine, Istanbula, Rima, Milana, Frankfurta, Kopenhagena, Štokholma, Geteborga i londonskog aerodroma "Getvik". Po ceni od već 145 evra može se kupiti povratna karta iz Beograda do Ciriha, Berlina i Brisela, a za 165 evra "Jatovi" putnici mogu stići do Pariza, Amsterdama i aerodroma "Hitrou" u Londonu.

Povratno putovanje iz gradova u regionu - Podgorice, Sarajeva i Skoplja preko Beograda, ka destinacijama u Evropi, putnici mogu da ostvare po ceni već od 205 evra.

Promotivna akcija ne uključuje povratne letove iz Evrope od 20. juna. Putnici će iz Londona, Istanbula, Milana, Atine, Dubrovnika i Pule moći da putuju po promotivnim cenama sve do jula. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja avionske karte.

Karte se mogu kupiti i preko sajta www.jat.com, u svim "Jatovim" predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u ovlašćenim agencijama.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA