UHAPŠEN POLICAJAC OPTUŽEN DA JE UBIO OCA: Skrivao se celu noć da bi se jutros predao policiji

Do ranih jutarnjih sati policijske patrole su pretraživale teren oko kuće u kojoj se dogodio zločin, a potraga za 33-godišnjem policajcem se nastavila. Rano jutros on se konačno predao kolegama

  • 3

Policajac D. M. (33) koji je osumnjičen da je juče ubio oca pištoljem, a zatim pokušao da umakne policiji, uhapšen je! Posle potrage koja je trajala celu noć on se jutros konačno predao kolegama.

 

HAOS U ZEMUNU: Deset patrola na terenu ispituje da li je policajac ubio oca!

 

Oko 00.45 sati začuli su se povici i udarci kada je interventna jedinica provalila u kuću, ali nedugo zatim, iz razgovora policajaca moglo se zaključiti da ubicu ne mogu da pronađu.

 

Posle ubistva, on se navodno zaključao na spratu porodične kuće i tada je poslato deset patrola policije kao i ekipa Hitne pomoći.

 

Počeli su pregovori sa policijom jer je on odbijao da se preda.

 

Policajci su pretražili krov, a zatim je usledio pregled dvorišta, kao i okolnih kuća.

 

U službenom vozilu 33-godišnjeg policajca pronađeno je i vatreno oružje, a forenzičari će utvrditi da li je iz njega i pucano.

 

Do ranih jutarnjih sati policijske patrole su pretraživale teren oko kuće u kojoj se dogodio zločin, a potraga za 33-godišnjem policajcem se nastavila. Rano jutros on se konačno predao kolegama.

 

Kako se pretpostavlja, razmirice između oca i sina su nastale upravo zbog kuće u kojoj su živeli i u kojoj se dogodilo ubistvo.

 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • victoria

    4. septembar 2015 | 10:29

    Sad mu kuca i ne treba. Sve o trosku drzave.

  • Maestro

    4. septembar 2015 | 13:47

    Pa mlad je covek. Cemu to da ubije oca zbog kuce? Tako malo ljudi razmisljaju. Kad izadje iz zatvora bice mu dovoljna i neka stracara.

  • Ch

    4. septembar 2015 | 10:50

    Pravi policajac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA