ZAKOPAO 21.500 EVRA U NOVOM SADU: Uhapšen diler heroina (FOTO)

Policija je 19 paketića pronašla u automobilu osumnjičenog, a u stanu i kući koje koristi ostatak heroina koji je prodavao, vagu za precizno merenje, pribor za mešanje i pakovanje narkotika i 67.640 dinara

  • 10

Policija je u dve odvojene akcije u Beogradu i Novom Sadu zaplenila 800 grama heroina i uhapsila dve osobe zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena prizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ĐAVOLJI DAH JE DROGA OD KOJE NASTAJU ZOMBIJI: Narkomani dunu u prolaznika, pa ga omamljenog siluju, pljačkaju i... (VIDEO)

Pregledom vozila „Fiat punto“, na Avlaskom putu, u Beogradu, policija je, ispod suvozačevog sedišta, pronašla pola kilograma heroina i uhapsila N.D. (45).

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zaplenili su više od 300 grama heroina i uhapsili D. K. (41), osumnjičenog za nelegalnu trgovinu narkoticima.

Policija je deo droge, razmeren u 19 paketića pronašla u automobilu osumnjičenog, a u stanu i kući koje koristi pronađeno je drugi deo heriona, vaga za precizno merenje, pribor za mešanje i pakovanje narkotika i 67.640 dinara.

Foto: Tanjug/MUP RS Foto: Tanjug/MUP RS

U okolini kuće u Rakovcu, policija je otkrila i zakopani novac, u iznosu od 21.500 evra, za koji se, takođe, sumnja da je stečen prodajom droge.

Postoje osnovi smunje da je D. K, juče, prodao 3,7 grama heroina tridesetsedmogodišnjem Novosađaninu, koji je odmah sproveden na izdržavanje zatvorske kazne zbog ranije pravosnažne presude.

Foto: Tanjug/MUP RS Foto: Tanjug/MUP RS

Uhapšenom D. K. je određeno zadržavanje, do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje, a krivična prijava ga tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    4. septembar 2015 | 13:44

    Dok se ne uvede smrtna kazna ili bar dozivotna za ove gadove, nema resenja. Omladina, a sad vec i deca, upadaju u njihove kandze i tu povratka nema. Kad bi ovako stroge kazne pretile ovim izrodima, mislim da bi vise razmisljali o poslu kojim se bave.

  • Gagi

    4. septembar 2015 | 13:42

    Bravo za policiju, a sada ćemo da vidimo kako će sudstvo da se pokaže?!!!

  • ime

    5. septembar 2015 | 08:57

    ima ih jos u novom sadu. I to povratnika. na backoj strani! CEKAMO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA