BOMBA KOD VRTIĆA: Deca se igrala pored kašikare, niko nije znao šta se nalazi u žbunju!

- I ranije se dešavalo da dok čistimo ili uređujemo zelene površine naletimo na neeksplodiranu bombu - rekao je radnik JKP "Čistoća"

  • 0

Roditelji dece u kraljevačkom obdaništu "Poletarac" nisu ni znali da im se mališani igraju pored kašikare. Bombu je u rastinju pored obdaništa pronašao radnik JKP "Čistoća" Saša Nikolić.

EKSPLOZIJA U NIŠU: Napad na porodicu Radević (FOTO)

- Zakačio sam nešto tvrdo, a potom u žbunju ugledao kašikaru. Služio sam vojni rok i dobro se sećam da, ako je osigurač u bombi, ona ne može da eksplodira. Zato sam, u dogovoru sa kolegama, i odlučio da je sklonim na bezbedno mesto, što dalje od dvorišta gde se igraju mališani - rekao je Nikolić.

Pronađena još jedna BOMBA na Novom Beogradu!

Pošto su kašikaru pomerili na bezbedno mesto, radnici "Čistoće" su pozvali policiju koja je najpre obezbedila lokaciju, a zatim i uklonila bombu iz parka.

- I ranije se dešavalo da dok čistimo ili uređujemo zelene površine naletimo na neeksplodiranu bombu - rekao je Zoranov kolega Bojan Đorđević.

Od sada Telegraf pratite i preko Vajbera

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA