SRPSKI UŽAS: Tri MALOLETNIKA osumnjičena za SILOVANJE DEVOJČICE!

Prema pisanju beogradskih medija, dva tinejdžera od 16 godina i jedan od 15 su u Kovinu zlostavljali 18-godišnju devojčicu

  • 3

Policija u Pančevu je uhapsila tri maloletna mladića zbog sumnje da su silovali devojčicu.

Kako saznaju beogradski mediji, dva tinejdžera od 16 godina i jedan od 15 su u Kovinu zlostavljali 18-godišnju devojčicu.

Oni će biti privedeni tužiocu.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. S

    9. septembar 2015 | 18:54

    Nije to srpski užas. To je užas ovih što se samo čude i prave statistike, i tribine za '' dečicu'', a ništa ne preduzimaju. Šta sad? Opet čudo. Ne, nije. Kazna ''deci '' maksimalna, a roditeljima takođe, da robijaju za svoju NEVASPITANU DEČURLIJU. Dok roditelji ne budu kažnjavani za dečije postupke neće se ništa promenuti. Svi ZAJEDNO na društveno koristan rad a ne na spavanje. I to da uđe kao mladić a da izađe kao DEDA. To govorim iz ugla Bogu hvala, TROJE odrasle dece, koji i danas znaju ko je ko. Presrećna sam što imam decu, na koje sam PONOSNA, a ne da ih se stidim. Još sad kad mudrijaši donesu famozni ''dečiji'' zakon biće mesta za još veće čuđenje. Počeće deca da vaspitavaju odrasle.

  • Dejan

    9. septembar 2015 | 22:21

    Pa dobro ljudi dokle bre vise,u Pancevu klinci zlostavljali devojku,u Krusevcu se balavice pobile iz idiotskog razloga.Pa gde su ti VAJNI RODITELJI da vide sta im deca rade i kako se ponasaju,a ne samo da traze izgovore za njihovo idiotsko ponasanje.Treba dati ovlascenje policiji koje je imala za vreme SFRJ,pa da ih onda vidim da li bi se desavale ovakve stvari

  • Andjelija

    9. septembar 2015 | 20:13

    @N.S. GOPODJO, NISTA NE BIH DODALA VASEM KOMENTARU! VRSNJACKONASILJE OD PRE NEKI DAN U KRUSEVCU, TRI MALOLETNICE NA JEDNU, NAVIJANJE I DOBACIVANJE SA STRANE OD POSMATRACA ISTIH GODINA... UZAS!!! I NIKOM NISTA! STVARNO VREME JE DA RODITELJI UZMU STVARI U SVOJE RUKE, AKO TO OVA DRZAVA I NJEN PRAVOSUDNI SISTEM NISU U STANJU! POTPISIVANJE PETIJE U SVAKIM VECEM GRADU ZA USVAJANJE ZAKONA ZA MALOLETNE NASILNIKE , SILOVATELJE I PRESTUTUPNIKE. SVI ONI DA SE TRETIRAJU KAO PUNOLETNA LICA STO SE TICE KVALIFIKOVANJA KAZNI, A DRAGI RODITELJI POVRH TOGA DA SE KAZNE NOVCANO, ILI ODUZIMANJEM IMOVINE, AKO NEMAJU PARA DA PLATE ZAKONOM PROPISANU KAZNU! PA DA VIDIMO, HOCE LI KONACNO "RADOHOLICARI", I "VREDNICE, CARICE MAJKE", NACI VREMENA DA PRICAJU SA SVOJOM DECOM I DA IH SASLUSAJU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA