ISLAMSKA DRŽAVA PRETI: Izbeglice čine veliki greh protiv Boga jer beže u Evropu!

Džihadisti koriste fotografije utopljenog dečaka Ajlana Kurdija da bi upozorili izbeglice da ne pokušavaju da pobegnu na Zapad, govoreći da je to "veliki greh"

  • 16

Sirijske i libijske izbeglice koje beže u Evropu počinile su veliki greh izlažući svoju decu nevernicima, drogi, alkoholu i seksualnom promiskuitetu, poručuju džihadisti Islamske države u najnovijem broju časopisa Dabik na engleskom jeziku.

USKORO NOVA POGUBLJENJA? ISIS tvrdi da drži Norvežanina i Kineza kao taoce

- Neki Sirijci i Libijci su spremni da rizikuju duše svoje dece tokom opasnog putovanja u zemlje ratnih krstaša koji vladaju po zakonima neverništva i nemoralnosti - kažu džihadisti u magazinu Dabik, prenosi Rojters.

Foto: ISIS Foto: ISIS

Džihadisti koriste fotografije utopljenog dečaka Ajlana Kurdija da bi upozorili izbeglice da ne pokušavaju da pobegnu na Zapad, govoreći da je to "veliki greh". Fotografija trogodišnjeg Ajlana kako leži na pesku u Bodrumu pošto se udavio nakon brodoloma, pomogla je da se fokusira pažnja međunarodne javnosti na položaj izbeglica. Džihadisti su ovu fotografiju iskoristili u drugačije svrhe, u sopstvene interese, a fotografija je objavljena pod naslovom "Opasnost od napuštanja Darul-Islama".

U tekstu se navodi da većina porodica koje beže u Evropu dolaze iz područja pod kontrolom sirijskog predsednika Bašar al Asada iz kurdskih oblasti gde besne borbe sa ID. Džihadisti kontrolišu veliku teritoriju u Iraku i Siriji, gde oko 10 miliona ljudi živi.

- Morali su da znaju da je napuštanje Darul-Islama zbog zemlje nevernika, opasan i veliki greh, isto koliko i put ka neveri i vrata ka napuštanju islama zbog hrišćanstva, neverništva i liberalizma - navode džihadisti.

TUKLI SU ME KABLOVIMA I KAIŠEVIMA PO CELOM TELU: Ispovest tinejdžerke koju su terali da pređe u islam (VIDEO)

U tekstu se dodaje da se sa "migracijom u hrišćanske zemlje deca i unuci izlažu stalnoj pretnji bluda, sodomije, droge i alkohola".

Ukoliko ne upadnu u greh, oni će zaboraviti jezik Kurana, arapski koji se koristi u Siriji, Iraku, Libiji i drugde, čineci povratak religiji i njenim učenjima teže - piše magazin Dabik.

Islamska država (ID) je preuzela kontrolu nad velikim delovima Sirije i Iraka prošle godine, namećući brutalnu vladavinu, čineći ubistava, mučenja, silovanja, zbog čega je na hiljade Sirijaca i Iračana izbeglo u Evropu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TT

    10. septembar 2015 | 20:03

    A što se ti silni migranti ne bore protiv ISILa? Treba neko mesto migranata da im brani kuće i otadzbinu i da gine mesto njih a oni utekoše u Evropu? Sve vojno sposobne migrante treba vratiti u njihove države. Tako će se prije i ISIL pobediti.

  • D.P.

    11. septembar 2015 | 11:22

    Migrante treba pomoći da se naoružaju vrate desantnim avionima i da se bore na strani Putina, a ne da im on oslobadja državu!

  • Nada@

    12. septembar 2015 | 12:51

    A oni su kao bezgresni. Seku glave samo tako i muce ljude, zene i decu nezamislivim monstruoznim torturama, siluju i decake i devojcice. Zlo koje je izmlelo iz pakla. Nikakve veze oni nemaju ni sa islamom ni sa bilo kojom verom, samo je zloupotrebljavaju da bi labilnim ličnostima prali mozak i lobirali ta svoje zločinačke odrede smrti i uzasa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA