Beograđanin postao HIT NA FEJSU kada je pokazao koliko voli BIVŠU DEVOJKU! (FOTO)

Poduhvat Beograđanina D. K. izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Reakcije su podeljene, ima onih koji su ga podržali, ali i onih koji su ga osudili

  • 19
Foto: Facebook/Danijel Kovacevic Foto: Facebook/Danijel Kovacevic

D. K. iz Beograda odlučio je da na nesvakidašnji način svojoj bivšoj devojci pokaže koliko je voli i koliko se kaje što više nisu zajedno.

PESMA O PROPALOJ LJUBAVI STUDENTKINJE IZ BEOGRADA će vas nasmejati do suza!

On je na svom Fejsbuk profilu okačio fotografiju sa vrha Čigota. Na toj slici on u rukama drži transparent na kojem piše: "Zar ne vidiš koliko te volim"?!

Kako je i sam napisao u opisu fotografije, popeo se na ovaj vrh iz njemu dragih razloga.

- Neko će reći da nisam normalan, neko će reći da sam car... Uglavnom, popeo sam se opet na Čigotu (iz meni dragih razloga) da bih se slikao sa ovim natpisom. Otkada sam ostao bez nje priznajem da nisam biš u vinkli, jer jbg... Onako se voli samo jednom u životu - napisao je D. K. u opisu fotografije.

Ovaj njegov poduhvat je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. Reakcije su podeljene, ima onih koji su ga podržali, ali i onih koji su ga osudili.

Bilo kako bilo, nadamo se da će se ova ljubavna priča na kraju ipak dobro završiti, i da će ovaj par ponovo biti srećan.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Marina Bojić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA