OTAC NE ZNA DA MU JE ĆERKA JEDINICA (6) MRTVA: Stravični detalji tragedije koja je potresla Srbiju! (FOTO)

Do nesreće je došlo kad je Predrag po povratku iz sela Kruševice iz zasad neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad automobilom i velikom brzinom se zakucao u drvo

  • 16

Šestogodišnja Anđela Marković poginula je u saobraćajnoj nesreći u Lazarevcu kad je "jaguar" kojim je upravljao njen otac Predrag (37) sleteo s puta i udario u drvo.

U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI POGINULA DEVOJČICA (6): Njen otac teško povređen!

Devojčica je preminula u bolnici, a Predrag je u teškom stanju prebačen na VMA.

Do nesreće je došlo kad je Predrag po povratku iz sela Kruševice iz zasad neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad automobilom i velikom brzinom se zakucao u drvo.

Stevan Klinovski, ispred čije se kuće dogodila nesreća, kaže da ga je probudio strašan tresak.

- Sin je uleteo u sobu i počeo da budi mene i suprugu, rekao nam je da se automobil zakucao u drvo ispred naše kuće - priča Klinovski i dodaje:

Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović Foto-Ilustracija: Tanjug/Saša Petrović

- Automobil je bio zaboden u kanal, prednji deo mu je bio potpuno smrskan, a ispod haube se video plamen i dim. Video sam da se unutra nalaze čovek i devojčica, koja je sklupčana ležala na prednjem sedištu. Ubrzo su došli vatrogasci i isekli automobil.

On kaže da je čuo da je Anđela sedela na zadnjem sedištu, ali je od siline udarca preletela. Njegova supruga Dragana nije mogla da zaustavi suze.

- Devojčica je bila u teškom stanju, ali smo videli da još uvek diše. Cele noći sam se molila da malena preživi, a onda smo čuli da je umrla - kaže Dragana Klinovski i navodi da su čuli da je on samohrani otac.

U Kruševici kod Lazarevca žive Anđelini rođaci.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Predrag je poreklom odavde, ali sa ocem ne govori već 15 godina. Često je dolazio u posetu sestri, kod koje je dovodio ćerkicu. Tog dana sam ga video u selu, sedeo je i pio ispred prodavnice - navodi rođak i dodaje da je Predrag prodavao drva. Anđelu je često vodio sa sobom, jer nije imao ko da je čuva. On ne zna da je nastradala - priča rođak.

Predrag iz prvog braka ima dvanaestogodišnju ćerku. Pre nekoliko godina oženio se Draganom, s kojom ima Anđelu.

- Žena ga je ostavila i otišla u inostranstvo. Tamo radi. Nju su obavestili, tako da očekujemo da će se pojaviti - rekle su komšije.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjana

    18. septembar 2015 | 14:14

    O ovakvoj nesreci suvisno je bilo sta komentarisati a pogotovo osudjivati nekoga sto je i zasto je tako zato nerazumem sve te osobe sto osudjuju oca kad neznaju sta ih moze snaci u zivotu velika tragedija i moje iskreno sucesce porodici

  • Boki

    18. septembar 2015 | 11:38

    Ne mogu da shvatim neodgovorne roditelje, koji voze decu nenormalnim brzinama!

  • Max777

    18. septembar 2015 | 11:52

    Kako iz jos neutvrdjenih razloga sleteo s puta ? Pa razlog se zna ....covek je bio pijan i ubio je dete sta dalje da se komentarise.Sad mu lepo treba reci sta je uradio onda lisice na ruke i 15 godina zatvora bez pomilovanja i trajno oduzimanje dozvole.Ali posto je ovo Srbija bice osudjen na dve godine uslovno.Iz supljeg u prazno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA