TUGA, JAUCI I NEVERICA: Dva rođena brata stradala u strašnoj saobraćajci, a nedaleko odatle poginuo im i otac! (FOTO)

Mladići su od siline udarca ispali iz auta, Nemanja je nađen u kanalu preko puta, dok je Stefan ležao sklupčan pored njega

  • 33

U petak oko dva sata posle ponoći, poginula su dva rođena brata, Nemanja (23) i Stefan (21) Gavrić iz sela Bandovinci, u strašnoj saobraćnoj nesreći.

SLETELI S PUTA, PA SE ZAKUCALI U DRVO: Stravična smrt dvojice mladića!

Nemanja je izgubio kontrolu nad ''pasatom'', sleteo sa kolovoza i udario u stablo jelke na putu kod Crnobarskog Salaša.

Mladići su od siline udarca ispali iz auta, Nemanja je nađen u kanalu preko puta, dok je Stefan ležao sklupčan pored njega. Raspadnuti motor, točak, delovi tablica jeste sve što je ostalo od auta.

Kako meštani Badovinca pričaju, nedaleko od ulaska u selo, 1999. godine dogodila se slična nesreća u kojoj je poginuo njihov otac Siniša.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

Njihova baka po ocu Srbijanka ne može da sakrije tugu:

- Ajoj, zašto niste dočekali da budete domaćini? Ajoj, Nemanja, bio si mi desna ruka. Ajoj, Stefane, blago moje. Ajoj, zašto nisam ja umrla? Samo barjak crni da razvijem za sebe. Nema majka sada više nikoga da pogleda da joj dođe, da pomogne...

Miloje Jezdimirović, ujak poginulih mladića u dvorištu sedi potpuno sam i tiho plače.

- Stefan je bio momak od dva metra. A moj Nemanja, eh... - ne krije suze nesrećni ujak.

Njihova majka Danijela je bila u Austriji kada su joj javili za nesreću. Ona tamo živi i radi, a i Nemanja je nedavno stigao odatle. Međutim, iz Mačve su joj samo poručili da su joj sinovi imali udes i da su dobro.

Foto - ilustracija: AP Foto - ilustracija: AP

- Pre dva sata je stigla. Kad je ušla na vrata, pita gde su joj deca. Nije joj jasno. Mi je gledamo. Zgledamo se. Ne znamo kako da joj kažemo da su obojica mrtvi. Ovo je mnogo za jednog čoveka da podnese - priča kroz suze Ljubinka, sestra Srbijankina.

Meštani Salaša Crnobarskog ne mogu da veruju šta se desilo, kažu da ih je sinoć probudio snažan prasak. Do pet ujutru je trajao uviđaj.

- Skočili smo svi na noge i izašli iz kuća. Bilo je oko 100 ljudi na ulici. A prizor jeziv. Srča svuda, oblak dima. Da li se nešto zaista zapalilo ili je bio prah od vazdušnih jastuka! Mladići leže u krvi. Stariji je nađen devet metara dalje od auta - kaže jedan od meštana Salaša Crnobarskog.

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA