NAJBOLJI STRUČNJACI OD SADA BRINU O VAMA: Otvoren Dom zdravlja "WEST MEDIC"!

Vrhunski stručnjaci tima "West Medic" nude najsavremeniji i najefikasniji neoperativni program lečenja diskus hernije, sportskih i ortopedskih povreda, degenerativnih promena, perifernih neuroloških ispada i post-operativni oporavak

  • 0

Dom zdravlja "West Medic", koji je na jednom mestu okupio vrhunske stručnjake za preciznu dijagnostiku i lečenje, nedavno je počeo sa radom, a tim povodom upriličen je koktel kome je prisustvovao veliki broj zvanica, stručne javnosti i predstavnika medija.

Spas za kičmu napokon u Srbiji!

Brojni gosti su zajedno sa direktorom Vladanom Jovićevićem i Robertom L. Džonsonom, partnerom i članom tima profesionalaca Doma zdravlja "West Medic", obišli novu zdravstvenu ustanovu i upoznali se sa svime što ona pruža.

- Kada sam započinjao ovaj poduhvat vodio sam se idejom da stvorim mesto gde će ljudi sa zadovoljstvom i poverenjem dolaziti da reše svoje zdravstvene probleme. Nastojao sam da okupim najbolji tim koji će mi pomoći da naš dom zdravlja postavimo na noge i učinimo ga vodećim privatnim domom zdravlja u našoj zemlji - rekao je Jovićević, direktor Doma zdravlja "West Medic".

Promo: Dom zdravlja "West Medic" Promo: Dom zdravlja "West Medic"

STIŽU VAKCINE PROTIV MALIH BOGINJA: Srbija će do utorka dobiti 33.000 naručenih ampula!

"West Medic" nudi najkompletnije metode iz oblasti opšte medicine, pedijatrije, ginekologije, oftalmologije, medicine rada, radiologije, laboratorije, kardiologije, reumatologije, endokrinologije, gastroenterologije, fizikalne medicine, kiropraktike i kineziterapije.

Promo:  Dom zdravlja "West Medic" Promo: Dom zdravlja "West Medic"

Između ostalog, vrhunski stručnjaci tima "West Medic", nude najsavremeniji i najefikasniji neoperativni program lečenja diskus hernije, sportskih i ortopedskih povreda, degenerativnih promena, perifernih neuroloških ispada i post-operativni oporavak.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA