DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Pesnicom, kroz prozor udario VOZAČA AUTOBUSA - u glavu!

Napad se desio sinoć oko 21.30 sati u Ulici omladinskih brigada

  • 7

Vozač autobusa na beogradskoj liniji 73 zadobio je lakše povrede kada ga je nepoznati muškarac udario pesnicom u glavu, izjavio je danas predsednik Saobraćajnog sindikata Aleksandar Jokić.

Kako je Jokić rekao napad se desio sinoć oko 21.30 sati u ulici Omladinskih brigada.

- Posle kraće rasprave, muškarac je udario kroz prozor pesnicom u glavu vozača i razbio staklo, pa je i on zadobio povrede ruke. Napadi su svakodnevni i onda GSP ćuti -  dodao je Jokić.

Povređeni vozač je sa podlivima pušten iz Urgentnog centra, ali je na bolovanju, rekao je predsednik Saobraćajnog sindikata.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XxX

    23. septembar 2015 | 15:40

    U 100 evra da je vozac gsp-a kriv zbog bahate voznje i da je nekome ugrozio zivot.

  • NT

    23. septembar 2015 | 16:12

    A da JAKO VAZNO: Na portalu GSP-a imate stranicu gre mozete da prijavite nesavesne gps vozace i tom prilikom im se ako se ispostavi da ste u pravu, a oni ne (sto njihovi nadlezni jako rigorozno proveravaju), oni dobijaju recke u svoje vozacke knjizice.. Tako da sto nas vise pocne da koristi ovaj sistem prijave vozaca, pre ce da se dovedu u red.. Peanicenjen na zalost nista ne dpbijamo, sta vise, iako on nije bio u pravu, vi ste nadrljali na kraju dana.. A ovako prijava i gotovi su! ;)

  • Mila

    23. septembar 2015 | 19:55

    Pre nedelju dana autobusu 534 se desio kvar Na vidikovcu puna stanica dece iz skole starijih od kojih mnogi od lekara a autobus ne krece.Mogao je dispecer da preusmeri 52 da se me stvara guzva na tako dugoj liniji ali nije.Autobus ceka.servis i krece posle 2 sastavljena termina i to ne dupli vec jedan.Sramota za bahatost i vozaca i dispecera i GSP koji nema milosti prema putnicima od kojih zivi.Naravno da se.te stvari ne resavaju pesnicama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA