HRVATSKI MINISTAR PROVOCIRA SRBE: Zabrana ulaska srpskim automobilima odgovor je ZAGREBA Srbiji!

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova izjavio je da zabrana ulaska u Hrvatsku za putničke automobile i autobuse srpskih registracija predstavlja "odgovor Srbiji"

  • 32

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je da zabrana ulaska u Hrvatsku za putničke automobile i autobuse srpskih registracija predstavlja "odgovor Srbiji", javila je Televizija Nova.

CARINSKI RAT JE POČEO: Hrvati na granici ne puštaju SRBE, kao i kamione, autobuse i automobile sa srpskim registracijama! (FOTO)

HAOS NA GRANICI SRBIJE I HRVATSKE: Hrvati hteli da vrate u Srbiju 3.500 MIGRANATA, intervenisali SRPSKI SPECIJALCI

Ostojić je to izjavio nakon što je noćas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović na graničnom prelazu Batrovci objavio da je Srbija od ponoći primenila kontramere na jednostranu odluku hrvatske vlade da zatvori granice prema Srbiji.

KAMIONDŽIJE BLOKIRALE HRVATSKU GRANICU: Prete da će POKVARENOM HRANOM zatrpati granični prelaz!

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanvović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanvović

Te mere podrazumevaju zabranu ulaska teretnih vozila registrovanih u Hrvatskoj i u bilo kojoj zemlji, a koja prevoze robu proizvedenu u Hrvatskoj, naveo je Stefanović.

On je precizirao da se to odnosi na sve granične prelaze i da predstavlja prvu od paketa vladinih mera kao odgovor, kako je rekao, na ekonomsku agresiju Hrvatske.

Stefanović je istakao i da je Srbija spremna da u svakom trenutku opozove ovu odluku ukoliko Hrvatska postupi po pravilima EU i omogući teretni saobraćaj vozila ne samo iz Srbije nego i iz drugih zemalja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kontramera

    24. septembar 2015 | 09:56

    POdrzavam potez da se zabrani uvoz hrvatske robe jer ce to dovesti do unutrasnje nestabilnosi hrvatske (misljenja ce se podeliti o merama hrvatske). Pored ovoga treba se uvesti jos jedna "tiha" kontramera na nivou cele Srbije tako sto bi se poslale inspekcije (financiska, sanitanrna,...) u sve hrvatske radnje u Srbiji pa ce tako dodatno uticati na hrvatske privatnike i tajkune da izvrse pritisak na vladu

  • Kiza Srbija

    24. septembar 2015 | 09:49

    Da niste clanica eu kako bi Srbija ponovila vukovar ali u Zagrebu.Raspasce se evropa kad tad a onda ste nasi.

  • Micko

    24. septembar 2015 | 09:45

    Sve sto rade Hrvati ima podrsu Nemacke.Ovo je neko drugi smislio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA